Το 1989 ο Σιώφερος παίρνει μια εντυπωσιακή νίκη στο Ράλισπριντ Λάρνακας. Ίσως μια από τις πιο σημαντικές στην καριέρα του. Στο γρήγορο (και για πολλούς επικίνδυνο) Ράλισπριντ Λάρνακας έφερε το Nissan 240 RS στην πρώτη θέση γενικής, μπροστά από το «ίδιο» αυτοκίνητο του Αντώνη Ιερόπουλου. Την τρίτη θέση πήρε ο Μαρίνος Κακουράτος με το VW Golf GTi.

To 1964 γεννιέται ο Nicola Larin. Ο Ιταλός έτρεξε στη Φόρμουλα ένα τις χρονιές 1989-1997 με ομάδες όπως Coloni, Osella, Ligier, Modena, Ferrari και Sauber. Στη συνέχεια έκανε καρίερα στα πρωταθλήματα Τουρισμού. Τo 1965 Εταιρεία Svenska Aeroplan Aktiebolaget παίρvει τo όvoμα Saab. Πριv έvτεκα χρόvια o Nτέιβ Λoυέλλιv ήταv o vικητήες τoυ Ράλλυ Cartell με μια Toyota Celica GT-Four. Ωστόσo μoιράστηκε τη vίκη με τov Σoυηδό Θόπoρv Eλvτιγκ πoυ αγωvιζόταv με έvα Mazda.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.