ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΤΟΚΡΟΣ – 7ος γύρος

Ο έβδομος από τους εννέα αγώνες του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Μότοκρος «Νεόφυτος Τσαγγαράς» της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας (ΚΟΜ) θα πραγματοποιηθεί στην πίστα της Μακούντας την Κυριακή 14 Απριλίου με την Λέσχη Μοτοσικλέτας Αργάκας να έχει την ευθύνη της διοργάνωσης.

Οι πολλές μάχες στην πίστα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των αγώνων Μότοκρος, με την αδρεναλίνη και τα έντονα συναισθήματα να κυριαρχούν εντός και εκτός πίστας.

Ο Χρύσανθος Χαραλάμπους προηγείται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος στην  κορυφαία κατηγορία την ΜΧ1 (450cc), με τον περσινό πρωταθλητή Χρίστο Τσαγγαρά να ακολουθεί στην δεύτερη θέση, μετά και την νίκη του στον προηγούμενο αγώνα στην πίστα της Ποταμιάς. Ένα πρόβλημα τραυματισμού του Χαραλάμπους δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στον αγώνα της Μακούντας και το πρωτάθλημα παίρνει νέα τροπή αφού ο νεαρός Τσαγγαράς θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον αντίπαλο του στην βαθμολογία.

Στην κατηγορία ΜΧ2 (250cc) είχαμε ανατροπές στον προηγούμενο αγώνα οι οποίες ανέβασαν τον Μιχάλη Πάμπουκκα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο κυριότερος του αντίπαλος Χρύσανθος Γεωργίου υποχώρησε στην δεύτερη θέση με 13 βαθμούς διαφορά και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον ίδιο αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες και στην ΜΧ3, όπου ο Γιώργος Παουλλής, που προηγείται στη βαθμολογία, είναι το φαβορί για ακόμα μια νίκη. Φαβορί είναι και ο Μαρίνος Τσαγγαράς στην κατηγορία MX3 OVER, όπως και ο Χρίστος Κημήτρη στην κατηγορία ΜΧ4. Τέλος, ο Αριστόδημος Έλληνας είναι ο αναβάτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την νίκη στην κατηγορία ΜΧ85 όπου και προηγείται στην βαθμολογία. Ο Κυριακάτικος αγώνας αναμένετε να ξεκινήσει στις 9:30 με τα δοκιμαστικά, ακολουθούν δύο σκέλη για κάθε κατηγορία με την συνάντηση να ολοκληρώνεται γύρω στις 2:00 το απόγευμα.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.