Η ομάδα του autokinito.com.cy ξαναχτυπά με ένα χριστουγεννιάτικο #ennoiasou! Όλοι μας είδαμε τα χριστουγεννιάτικα κέρατα που περιφέρωνται στους Κυπριακούς δρόμους..  Τα Χριστούγεννα είναι ίσως η καλύτερη εποχή του χρόνου αλλά κάποιοι εκφράζονται χωρίς όρια!

Για να δείτε τα όλα τα #ennoiasou βίντεος κλικ ΕΔΩ!

Vol.4 – ΤΖΕΡΡΑΤΑ??

"Έπρεπε να σας κατάσχουν τα αυτοκίνητα!!"Αυτό το βίντεο ήταν ιδέα του Nikolas Melissas ?Guest star ? Stylianos Christodoulou & PAKOS (the legend)Αν σας άρεσε κλικ ? Autokinito ??‍♀️ Geo. Pavlides Automotive Ltd & Coffeebrands Cyprus…..#ennoiasou #autokinitocy #cyprus #nicosia #limassol #paphos #larnaca #citroen #c3aircross #coffeebrandsMiltos Soutzis

Opublikowany przez Autokinito Sobota, 15 grudnia 2018

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.