Τρόοδος: Δεν φτάνει που τράκαρε, το βανδάλισαν και από πάνω!

Η οδήγηση στο χιόνι κρύβει παγίδες και τα αυτοκίνητα μας, όσο εξελιγμένα και αν είναι, δεν έχουν απεριόριστες δυνατότητες!

Maserati Levante Troodos CyprusΑυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες έγινε κάπου στην περιοχή Τροόδους. Δεν φτάνουν οι ζημιές από την έξοδο, κάποιοι φρόντισαν να μας επιδείξουν τις ικανότητες τους στο graffiti, κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα για τον άτυχο ιδιοκτήτη της Levante.

Τι να πούμε… This is Cyprus!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

QUIZ: Νομίζεις ότι είσαι αληθινός ΗΟΝΔΑΚΙΑΣ TOYTH

Πόσο καλά ξέρεις τα M3 της BMW; QUIZ

JDM QUIZ FINALLL

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.