Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου το 17ο Boyz Stuff Show

Το μοναδικό event που έχει καταστεί θεσμός για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του motorsport, επιστρέφει δυναμικά και φέτος στους χώρους της κρατικής έκθεσης στην Λευκωσία το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου 2021 για να δώσει παλμό και ζωντάνια όπως κάθε φορά που διοργανώνεται.

Boyzz Stuff Show 2019Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης και αυτή τη χρονιά σπάει κάθε ρεκόρ και καλύπτει μια έκταση χώρου πέραν των 12000m2!

Εντυπωσιακά αυτοκίνητα, μοναδικά supercars, rally, drift, dragster, ανάβασης και time attack, clubs αυτοκινήτων πολλών brands, οχήματα 4Χ4, νέα μοντέλα, ηχοσυστήματα πολλών decibel και  αυτοκίνητα που δεν βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους, σε συνδυασμό με την νεανική ζωντάνια, τον έντονο ρυθμό και την διασκέδαση συντελούν στο να έχουμε και φέτος ένα καταπληκτικό θέαμα!

Top 10: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, valeting, ελαστικών, λιπαντικών, καθώς και μεγάλες εταιρείες εξαρτημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών. Φετινή προσθήκη είναι οι εταιρείες με προϊόντα όπως ηλεκτρονικά τσιγάρα, ηλεκτρικές συσκευές και gadgets. Θα διεξαχθούν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης και θα γίνουν παρουσιάσεις προϊόντων.  Δεν θα λείψουν οι διαγωνισμοί, το gaming και πολλά άλλα happenings!

Boyz stuff show cyprusΠαράλληλα  διοργανώνεται  και η 2η Έκθεση Μοτοσικλέτας (2nd Moto Expo Cyprus) με την συμμετοχή πολλών αντιπροσώπων μοτοσικλέτας, σκούτερ και εξοπλισμού!

Οι λάτρεις του κλασικού θα απολαύσουν για 12η χρονιά την μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο, με συλλεκτικά κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή σε ένα περιβάλλον με vintage μουσική και happenings.

Το 17ο Boyz Stuff Show θα φιλοξενηθεί στα περίπτερα 6, 5, 4, 3, Hall A, Hall B της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία από τις 10πμ μέχρι τις 10μμ.

Μέγας Χορηγός του 17ου Boyz Stuff Show που διοργανώνεται από την STS Events είναι η Naga Pay με μεγάλους χορηγούς την ΕΚΟ Racing 100 και το Shark Energy Drink και υποστηρικτή την Carlsberg.

Μαζί  η 12η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου και η 2η Έκθεση Μοτοσικλέτας

group b audi quattro

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.