Παρουσίαση του Lexus ΝX στην Κυπριακή αγορά

Το ολότελα νέο Lexus NX ήρθε στην Κύπρο, για αναβαθμίσει όλα τα δεδομένα στην κατηγορία των μεσαίου μεγέθους SUV και να θέσει τον πήχη για τη Lexus ακόμα υψηλότερα.

lexus NX - DICKRAN OUZOUNIAN LEXUS CYPRUSΚατά την αποκάλυψη του νέου Lexus NX στο Lexus Centre, στη Λευκωσία, αποτυπώθηκε ξεκάθαρα το στίγμα του νέου μοντέλου, σηματοδοτώντας την επανάσταση στην κατηγορία του, καθώς εντυπωσίασε τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. με την εκλεπτυσμένη αισθητική του σχεδιασμού του, την υψηλή πολυτέλεια, τη λεπτή φινέτσα και την τεχνολογική υπεροχή που το χαρακτηρίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Ο κ. Δικράν Ουζουνιάν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota-Lexus Κύπρου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ενώ σημείωσε ότι το Lexus NX προαναγγέλλει νέες κατευθύνσεις στον σχεδιασμό, με καινοτόμους κινητήρες οι οποίοι καθιστούν το νέο μοντέλο ως το πρώτο plug-in υβριδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Lexus, κάνοντας ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός στη δυναμική απόδοση, που προσφέρει μεγαλύτερη σύνδεση μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου, μέσω του Lexus Driving Signature.

lexus NX - DICKRAN OUZOUNIAN LEXUS CYPRUSΑκολούθως ο κ. Λούκας Λεωνίδου, Marketing & CX Manager, της Toyota Κύπρου, κατά την παρουσίασή του απέδωσε ευχαριστίες προς τον κορυφαίο Κύπριο αθλητή της Ενόργανης Γυμναστικής κ. Μάριο Γεωργίου, που έδωσε το παρών του στην εκδήλωση, καθώς η Toyota Κύπρου θα τον υποστηρίξει κατά την προετοιμασία του για το ταξίδι των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024.

Έτσι η Toyota Κύπρου μαζί και με τον Μίλαν Τραΐκοβιτς, που έχει χρηστεί επίσημος πρεσβευτής της Toyota στο πλαίσιο της εκστρατείας της εταιρείας Start Your Impossible, στηρίζει πλέον δύο κορυφαίους Κύπριους αθλητές, ενσαρκώνοντάς το όραμά της για την καλλιέργεια και την προαγωγή των αρχών του ολυμπιακού πνεύματος στην Κύπρο.

Παράλληλα ο κ. Λεωνίδου σημείωσε, μεταξύ άλλων, τις επιτυχίες τις πρώτης γενιάς ΝΧ και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νέου ΝΧ, σημειώνοντας ότι το 95% των μερών του οχήματος είναι καινούργια, γεγονός που καθιστά το νέο  ΝΧ πραγματικά ένα προϊόν νέας γενιάς.

Ακόμα ανέφερε ότι περισσότερα από 175.000 Lexus NX έχουν πωληθεί στην Ευρώπη από το 2014, αναδεικνύοντας το NX σε έναν αληθινό πρωταθλητή στις προτιμήσεις των πελατών της Lexus.

Τόνισε, τέλος, ότι το νεο Lexus NX  σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για τη Lexus, καθώς η άφιξή του δίνει το ορόσημο για μια συνεχή ροή νέων και ανανεωμένων μοντέλων σε μια πλήρως ηλεκτρική γκάμα –με τουλάχιστον 20 νέα μοντέλα έως το 2025.

lexus NX - DICKRAN OUZOUNIAN LEXUS CYPRUSΜια αναλυτική παρουσίαση σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις λεπτομέρειες της νέας γενιάς NX έκανε ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, γενικός διευθυντής της Lexus Κύπρου, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στον ανατρεπτικό σχεδιασμό του νέου μοντέλου τόσο σε ό,τι αφορά το εξωτερικό αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό της καμπίνας, όπου είναι ευδιάκριτη η φιλοσοφία L-finesse της Lexus.

Ο κ. Ιωαννίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη φιλοσοφία Tazunα cockpit, με τη λέξη Tazuna στα ιαπωνικά να δηλώνει τα χαλινάρια ενός αλόγου, για να αναδείξει ότι η εφαρμογή του Tazunα cockpit στο ολότελα νέο NX, επιτρέπει στον οδηγό να αισθάνεται πιο συνδεδεμένος με το ίδιο το αυτοκίνητο, αλλά και με την οδήγηση διατηρώντας ταυτόχρονα πάντα τα μάτια του στον δρόμο.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.