Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: MG ZS EV

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του MG ZS EV

Η εμβληματική  βρετανική μάρκα αυτοκινήτων  MG, διάσημη για την κατασκευή σπορ, συναρπαστικών και οικονομικά  προσιτών αυτοκινήτων επανέρχεται δυναμικά στους δρόμους της Κύπρου. Σχεδιασμένα στο Marylebone του Λονδίνου και κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια σε διάφορες χώρες, τα σημερινά MG είναι πρακτικά, ευρύχωρα, με πλήρη  τεχνολογία και ιδανικά για τη σύγχρονη ζωή.

MG ZS EVΤο MG ZS EV προσφέρεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού Excite και Exclusive με πλούσια τεχνολογία αιχμής: Adaptive Cruise Control (ACC), Intelligent speed limit assist, Blind Spot Detection (BSD), ), Intelligent High beam assist, Active Emergency Braking (AEB), Lane Keep Assist (LKA), Traffic Jam Assist (TJA).

MG ZS EV - MG CYPRUS Michaels Electric Cars CYPRUSΔιαθέτει μπαταρία 44,5 kWh με απόδοση 143 ίππων και 260 Nm ροπής με αυτονομία διακίνησης στην πόλη μέχρι και 370 χιλιόμετρα (260 μικτή). Χρειάζεται 8,5 δευτερόλεπτα για τα εκατό χιλιόμετρα από στάση ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα 140 χιλιόμετρα την ώρα. Όσον αφορά τη φόρτιση της μπαταρίας, χρειάζεται 40 λεπτά σε ταχυφορτιστή 50 kW για να φτάσει η μπαταρία από το 20% στο 80%, ή 6 ώρες και 30 λεπτά ώρες σε wallbox 7 kW. Με την υποστήριξη της SAIC Motor, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων στον κόσμο, όλα τα νέα MG κατασκευάζονται με εξαρτήματα παγκόσμιας κλάσης , κατέχουν 5 αστέρια ασφάλειας και υποστηρίζονται από μια ολοκληρωμένη εγγύηση 7 ετών του κατασκευαστή καθώς και 8 ετών για την μπαταρία.

Τo MG ZS EV βρίσκεται σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους της Michaels Electric Cars Ltd , με δυνατότητα άμεσης παράδοσης και με τιμές αγοράς που αρχίζουν από 32900 ευρώ.