Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: Citroen e-C4

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Citroen e-C4

Η Citroën συνεχίζει τον εξηλεκτρισμό της με την παρουσίαση του νέου ë-C4. Ένα αυτοκίνητο νέας γενιάς που ενσωματώνει τα πρότυπα της compact κατηγορίας με μια αεροδυναμική σιλουέτα, που συνδυάζει διαφορετικές φιλοσοφίες σχεδίασης και σηματοδοτεί την εξέλιξη της σχεδιαστικής ταυτότητας της Citroën. Ξεχωρίζει με τη δυναμική και τη μυώδη σχεδίασή του και την επιβλητική του παρουσία, με υπερυψωμένο και συμπαγές αμάξωμα, έτοιμο για αποδράσεις, χάρη στους τροχούς μεγάλης διαμέτρου.CITROEN E-C4 GEO PAVLIDES CYPRUS

Ο ηλεκτρικός κινητήρας αποδίδει 136 ίππους με μια άμεσα διαθέσιμη ροπή 260-300 Nm για καθαρή, γραμμική επιτάχυνση. Η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 km/h φθάνει σε εννέα δευτερόλεπτα στο πρόγραμμα Sport και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ/ώρα ενώ μπαταρία χωρητικότητας 50 kWh προσφέρει 349 χιλιόμετρα αυτονομίας.

CITROEN E-C4 GEO PAVLIDES CYPRUSΗ άνεση είναι ένα από τα ατού του μοντέλου διαθέτοντας όλα τα συστατικά του προγράμματος Citroën Advanced Comfort® για μια νέα εμπειρία άνεσης, όπως ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions®, Advanced Comfort καθίσματα, άνετους χώρους, χρήσιμες τεχνολογίες για να διευκολύνεται η καθημερινή ζωή των επιβατών και μια νέα καινοτομία για τον οδηγό και τον συνοδηγό.