Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: BMW iX

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του BMW iX

Σε μια επίδειξη δύναμης και τεχνολογίας ο Όμιλος Πηλακούτα παρουσιάζει στην Κύπρο το αμιγώς ηλεκτρικό BMW iX. Ένα εντελώς νέο μοντέλο στη γκάμα της γερμανικής εταιρείας που ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογική υπεροχή της εταιρείας στους τομείς της σχεδίασης, ηλεκτροκίνησης, οδηγικής απόλαυσης, βιωσιμότητας, πολυτέλειας και συνδεσιμότητας.

BMW iX - char pilakoutas - bbmw cyprus electric carΤο BMW iX σχεδιάστηκε από ‘λευκή κόλλα χαρτί’ με κύρια χαρακτηριστικά την ακρίβεια και το μινιμαλισμό ενώ συνδυάζει την οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων με τη σπορ ευελιξία που προσφέρει το ηλεκτρικό σύστημα AWD. Διαθέτει υψηλή αυτονομία με ένα προφίλ βιωσιμότητας που καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο ζωής του οχήματος. Από την προμήθεια την πρώτων υλών, την παραγωγή, τη χρήση αλλά και την επακόλουθη ανακύκλωση.

BMW iX - char pilakoutas - bbmw cyprus electric carΗ φιλοσοφία και η σχεδίαση του εσωτερικού του BMW iX είναι απόλυτα επικεντρωμένη στις ανάγκες των επιβατών. Το αυτοκίνητο έχει εξελιχθεί από μέσα προς τα έξω. Το εσωτερικό προσφέρει καινοτόμες επιλογές για αξιοποίηση του χρόνου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού – με τους επιβάτες να μπορούν συγχρόνως να απολαμβάνουν νέα επίπεδα χαλάρωσης, ασφάλειας, προστασίας και ένα νέο είδος πολυτέλειας. Είναι συμβατό με 5G, που επιτρέπει ταχεία και αξιόπιστη μεταφορά μεγάλων όγκων δεδομένων μεταξύ του οχήματος και BMW Cloud. Το iX είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που φέρει το νέο λειτουργικό σύστημα Operating System 8 και την τελευταία γενιά του BMW iDrive, που μετατρέπει την αλληλεπίδραση μεταξύ οδηγού και οχήματος σε μία διαισθητική, προσωπική και συναισθηματική εμπειρία. Συγχρόνως, το Operating System 8 αποτελεί τη βάση για ομαλή ενσωμάτωση πρόσθετων ψηφιακών υπηρεσιών.

BMW iX - char pilakoutas - bbmw cyprus electric carΤο BMW iX διατίθεται σε δύο εκδόσεις με τους ηλεκτροκινητήρες, τα ηλεκτρονικά ισχύος, την τεχνολογία φόρτισης και τις μπαταρίες υψηλής τάσης να είναι επίσης προϊόν της τεχνολογίας BMW eDrive πέμπτης γενιάς. Η πρώτη έκδοση BMW iX xDrive40 αποδίδει 240 kW/300 hp και 630 Nm ροπής με την αυτονομία της υπερβαίνει τα 400 km. Αντίθετα, η BMW iX xDrive50 αποδίδει 500 ίππους με 765 Nm ροπής προσφέροντας αυτονομία της τάξης των 600 χλμ. Παράλληλα, η μέγιστη συνδυασμένη κατανάλωση και των δύο εκδόσεων είναι μικρότερη από 21kWh/100 km σύμφωνα με τις μετρήσεις WLPT.