Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Κύπρος: Audi e-tron / e-tron Sportback

 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Audi e-tron
 Δείτε εδώ τις Τιμές/Eξοπλισμό του Audi e-tron Sportback

Το e-Tron ήταν το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής της Audi. Ένα αυτοκίνητο που αποτελεί σημείο αναφοράς  όχι μόνο για την Audi αλλά για ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία.

Audi e-tronΠρόκειται για ένα μεγάλο, κατάλληλο για καθημερινή χρήση σπορ SUV που κινείται από δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες,  ένα σε κάθε άξονα. To μοντέλο παρουσιάζεται σε τρεις εκδόσεις από 230 μέχρι 370 ίππους με συνδυασμένη αυτονομία από 336 μέχρι 440 χιλιόμετρα. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες, μαζί με την νέα έκδοση quattro (EDP), προσφέρουν εκπληκτική απόδοση και ευέλικτο χειρισμό. Η μεγάλη αυτονομία  οφείλετε  κυρίως στο καινοτόμο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το οποίο είναι υπεύθυνο για έως και το 30% της αυτονομίας και το οποίο χρησιμοποιεί πρώτη η Audi.

Audi e-tron Sportback:Στο εσωτερικό κλέβει τη παράσταση το πλήρως ψηφιακό ταμπλό, με την μεγάλη οθόνη αφής 10,1 ιντσών στο κέντρο για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να υποστηρίζει λειτουργίες με χειρονομίες, ενώ υπάρχει και η οθόνη αφής 8,6 ιντσών για το σύστημα κλιματισμού, με το e-Tron να διαθέτει το αναβαθμισμένο Audi Drive Select, τετραζωνικό κλιματισμό, ενώ μέσω του ενσωματωμένου τάμπλετ, οι πίσω επιβάτες έχουν τον έλεγχο σε μια σειρά λειτουργιών. Μαζί και οι κάμερες αντί για τους παραδοσιακούς εξωτερικούς καθρέφτες!

Audi e-tron Sportback:Το e-Tron μπορεί να φιλοξενήσει 5 ενήλικες επιβάτες, με τον χώρο αποσκευών να είναι 805 λίτρα, που εκτοξεύεται στα 1.614 λίτρα όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα.

Μαζί και η έκδοση e-tron Sportback που προσφέρει επιπλέον χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Πρόκειται για ένα δυναμικό SUV coupé που συνδυάζει τις αρετές ενός ευρύχωρου SUV με την κομψότητα ενός τετράθυρου κουπέ και το μοντέρνο χαρακτήρα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Έχει μήκος 4.901 χιλιοστά, πλάτος 1.935 χιλιοστά και ύψος 1.616 χιλιοστά. Η οροφή του εκτείνεται επίπεδη πάνω από το μυώδες σώμα, με απότομη κλίση προς τα πίσω, σε τυπικό κουπέ στυλ.