Η Unicars γιόρτασε την παγκόσμια μέρα ηλεκτροκίνησης

Η  Unicars παρουσίασε στο κοινό τη μεγαλύτερη και πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων για να γιορτάσει έμπρακτα την Παγκόσμια Ημέρα Ηλεκτροκίνησης, μια σημαντική ημέρα καθώς αποδεικνύεται πως η μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα είναι πλέον γεγονός. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει βήματα αποφασιστικής σημασίας προς την ηλεκτροκίνηση που με γοργούς ρυθμούς αποτελεί το παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης! παγκόσμια μέρα ηλεκτροκίνησης unicars constantinos ananiades

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλεκτροκίνησης,  η Unicars σε συνεργασία με το Nicosia Mall, πραγματοποίησε από τις  9 μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου μια υπαίθρια έκθεση ηλεκτρικών αυτοκινήτων όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου να θαυμάσουν και να γνωρίσουν την πλήρη προϊοντική γκάμα της Unicars, να ενημερωθούν για την ηλεκτροκίνηση και να νιώσουν από κοντά τη δυναμική της ηλεκτρικής κινητικότητας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VW

παγκόσμια μέρα ηλεκτροκίνησης unicars constantinos ananiades

Η Unicars, όπως πάντα πρωτοπόρα και καινοτόμα, αναδεικνύεται ως η κυρίαρχη εταιρεία σε αυτή τη νέα αυτοκινητική πραγματικότητα. Εκπονώντας από νωρίς μία εξειδικευμένη στρατηγική και υλοποιώντας με συνέπεια το πλάνο της, κατόρθωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναγνωρίζεται ως η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στην ηλεκτροκίνηση.

παγκόσμια μέρα ηλεκτροκίνησης unicarsΔιαθέτοντας την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αναπτύσσοντας το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανά το Παγκύπριο, εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό της, πραγματοποιώντας σεμινάρια σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς αλλά και αναβαθμίζοντας τις εγκαταστάσεις της, επιβεβαίωσε στην πράξη τη δέσμευσή της να είναι εκείνη που θα ηγηθεί της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση στην Κύπρο.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK