Η επίσημη αποκάλυψη του νέου Toyota Corolla στην Κύπρο

Το ολοκαίνουργιο Toyota Corolla Cross παρουσιάστηκε στα κυπριακά Μ.Μ.Ε. σε μια αποκλειστική εκδήλωση στη Λευκωσία. Πρόκειται για ένα μοντέλο που εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς SUV, ενώ ταυτόχρονα περιλαμβάνεται στην κατηγορία C, συνδυάζοντας πρακτικότητα και δυναμικό σχεδιασμό στη γκάμα μοντέλων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Toyota Corolla είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο της κατηγορίας C στην Κύπρο, για το 2022.

toyota corolla cross cyprus dickran ouzounian toyota cyprusΤο Toyota Corolla Cross έφθασε εξοπλισμένο με σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας πολυμέσων με μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας και το πρώτο ψηφιακό κομβιόμετρο οδηγού 12,3 ιντσών της Toyota. Όλα αυτά σε μια SUV έκδοση η οποία διατίθεται με σύστημα κίνησης 5ης γενιάς αυτοφορτιζόμενο, πλήρως υβριδικό, FWD (εμπρός-) ή AWD-i (έξυπνο σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της TOYOTA

Κατά την παρουσία του νέου μοντέλου ο κ. Λούκας Λεωνίδου, Marketing & CX Manager της Toyota Κύπρου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ανέφερε πως σε ό,τι αφορά στα δεδομένα της αγοράς η κατηγορία C αποτελεί το κέντρο βάρους των πωλήσεων της εταιρείας, καθώς τα μοντέλα που ανήκουν στην κατηγορία αυτή αποτελούν το 31% του συνόλου πωλήσεων της Toyota στην Ευρώπη, προσθέτοντας ότι η κατηγορία C-SUV συνεχίζει μια σταθερή πορεία ανάπτυξης που οδηγείται από την εισαγωγή πολλών νέων μοντέλων.toyota corolla cross cyprus dickran ouzounian toyota cyprus

Παράλληλα ο κ. Λεωνίδου έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή στην οποία, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι: «Έχουν περάσει 55 χρόνια από τότε που γεννήθηκε το πρώτο Corolla το 1966. ​Σχεδιάστηκε για να είναι ένα «λαϊκό αυτοκίνητο», όμως η ανώτερη ποιότητα κατασκευής και ο πλούσιος εξοπλισμός του ήταν στοιχεία που σπάνια συναντούσε κανείς στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το όνομα Corolla (λατινικής προέλευσης, από τη φράση crown of flowers, στέμμα λουλουδιών) επιλέχθηκε με την ελπίδα το όχημα να ανθίσει στην αγορά του αυτοκινήτου. Και ακριβώς αυτό συνέβη: μέσα σε τρία χρόνια, η πρώτη γενιά Corolla ηγήθηκε των πωλήσεων στην Ιαπωνία και αυτές γρήγορα επεκτάθηκαν σε άλλες χώρες, σε όλο τον κόσμο και, από τότε, το Corolla αναπτύχθηκε από μια ισχυρή δέσμευση: “People’s car for everyday life” Θέλοντας να δημιουργηθεί ένας κόσμος όπου όλοι μπορούν ​να ζήσουν τη χαρά της οδήγησης και της μετακίνησης με αυτοκίνητο».

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK