Η CiC Mercedes-Benz συμμετείχε στην «Ώρα της Γης» (VIDEO)

Με αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης, η CiC Mercedes-Benz στήριξε έμπρακτα την «Ώρα της Γης», την μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον.  

Το Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021, στις 20:30 (ώρα Κύπρου), η CiC Mercedes-Benz ένωσε τη φωνή της με τη συλλογική φωνή εκατομμυρίων ευαισθητοποιημένων πολιτών, φορέων, επιχειρήσεων και μνημείων, ανά τον κόσμο, σβήνοντας τα φώτα στους εκθεσιακούς χώρους της σε όλη την Κύπρο, για μία ώρα. Σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας υπέρ της προστασίας της φύσης, η CiC Mercedes-Benz έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα για επιτακτική ανάγκη να κάνουμε μία νέα αρχή και να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές ενέργειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MERCEDES

H Mercedes-Benz επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη συμβολή της στον αγώνα υπέρ της προστασίας του πλανήτη μας και δεσμεύεται ότι μέχρι το 2022, τα εργοστάσια της σε όλο τον κόσμο θα καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές. Τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, συνόδευσε ένα υπέροχο βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες κι ένα ισχυρό μήνυμα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.