Η CiC Mercedes-Benz συμμετείχε στην «Ώρα της Γης» (VIDEO)

Με αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης, η CiC Mercedes-Benz στήριξε έμπρακτα την «Ώρα της Γης», την μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον.  

Το Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021, στις 20:30 (ώρα Κύπρου), η CiC Mercedes-Benz ένωσε τη φωνή της με τη συλλογική φωνή εκατομμυρίων ευαισθητοποιημένων πολιτών, φορέων, επιχειρήσεων και μνημείων, ανά τον κόσμο, σβήνοντας τα φώτα στους εκθεσιακούς χώρους της σε όλη την Κύπρο, για μία ώρα. Σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας υπέρ της προστασίας της φύσης, η CiC Mercedes-Benz έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα για επιτακτική ανάγκη να κάνουμε μία νέα αρχή και να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές ενέργειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MERCEDES

H Mercedes-Benz επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη συμβολή της στον αγώνα υπέρ της προστασίας του πλανήτη μας και δεσμεύεται ότι μέχρι το 2022, τα εργοστάσια της σε όλο τον κόσμο θα καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές. Τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, συνόδευσε ένα υπέροχο βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες κι ένα ισχυρό μήνυμα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.