Η Caterpillar συμπληρώνει 90 χρόνια αντιπροσώπευσης στην Κύπρο

Caterpillar

Συμπληρώθηκαν φέτος ενενήντα χρόνια συνεχούς παρουσίας της φημισμένης Caterpillar (CAT) στην Κύπρο. Ιδρύθηκε το 1925 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Αντιπρόσωπός της στην Κύπρο από το 1930 ήταν η Cyprus Trading Corporation Ltd, η οποία ιδρύθηκε στις 22 Απριλίου 1927 έχοντας τον αριθμό 18. Το σημαντικό είναι ότι όλα αυτά τα ενενήντα χρόνια που πέρασαν, αντιπρόσωπος της CAT στην Κύπρο εξακολουθεί να είναι η CTC.

H CAT είναι ο ηγετικός παγκόσμιος κατασκευαστής μηχανημάτων, συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, μηχανών θαλάσσης και φωτοβολταϊκών με ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων, σε όλους τους τομείς. Σύνθημά της «οι λύσεις που προσφέρουμε, βοηθούν τους πελάτες μας να κτίσουν έναν καλύτερο κόσμο».

Τα 90χρονα γιορτάστηκαν με μια εκδήλωση σε υπαίθριο χώρο μπροστά από τα γραφεία της CTC στη Λευκωσία, την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, στην οποία παρουσιάστηκαν τα πιο πρόσφατα μοντέλα CAT. Ανάμεσά τους το εντελώς καινούριο μοντέλο Backhoe Loader. Το μηχάνημα αυτό φέρει τελευταίας τεχνολογίας κινητήρα ο οποίος συμμορφώνεται με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με τις εκπομπές καυσαερίων, ενώ φέρει συστήματα που προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα στο χειριστή.

Στην εκδήλωση παρέστη μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών και χειριστών μηχανημάτων CAT. Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους εκ μέρους της CTC Automotive ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοζάκος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία λειτούργησε κινητό συνεργείο τεχνικών, στην προσπάθειά της να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες της στους χώρους δουλειάς τους. Ο Δημήτρης Ζάγγουλος, Διευθυντής της CAT, αναφέρθηκε στα πολλά προτερήματα των μηχανημάτων CAT και ο Κούλης Παπαγεωργίου με τη συνεργασία τεχνικού έκανε ζωντανή επίδειξη του μοντέλου Backhoe Loader. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο  Επίτιμος Πρόεδρος της CTC κ. Νίκος Σιακόλας, ο οποίος διαβεβαίωσε τους ιδιοκτήτες CAT ότι θα έχουν πάντα άριστη φροντίδα και εξυπηρέτηση από το προσοντούχο δυναμικό τεχνικών της CTC Automotive.

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.