Επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς της BMW X1

Η ολοκαίνουρια τρίτη γενιά του μοντέλου BMW X1, έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στην Κύπρο και γιορτάστηκε σε μια εντυπωσιακή βραδιά στο Char. Pilakoutas Showcase, με καλεσμένους συνεργάτες του Ομίλου και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

bmw x1 char pilakoutas bmw cyprusΜε σχεδίαση που ξεχωρίζει, ανώτερη ευρυχωρία, προηγμένη ψηφιοποίηση – και, για πρώτη φορά, με πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, η νέα BMW X1 ενσωματώνει μία αυθεντική εμπειρία ελευθερίας και ανεξαρτησίας στην καθημερινή οδήγηση όπως και σε μεγαλύτερα ταξίδια. Ο προοδευτικός σχεδιασμός και η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του εσωτερικού, καθώς και η διευρυμένη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού συγκριτικά με το απερχόμενο μοντέλο, αναδεικνύουν τον εγγενή premium χαρακτήρα της Χ1.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της BMW

bmw x1 char pilakoutas bmw cyprus

Η μεγαλύτερη διαφοροποίηση της καινούργιας X1 είναι ότι προσφέρεται για πρώτη φορά με τρεις τύπους συστημάτων κίνησης: κινητήρες εσωτερικής καύσης, με τεχνολογία Plug-in Hybrid (PHEV) καθώς και ως αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο BMW iX1, που φέρνει την εμπειρία της οδηγικής απόλαυσης μηδενικών εκπομπών ρύπων σε μία κατηγορία οχημάτων που γνωρίζει παγκόσμια άνοδο.bmw x1 char pilakoutas bmw cyprus

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα κ. Κλέλια Πηλακούτα, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους σε αυτή την ξεχωριστή παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Χ1. Όπως είπε, «Η καινούργια γενιά της ΒΜW Χ1 έρχεται και αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των πολυτελών SAV. Με νέα, επιβλητική εμφάνιση, αποπνέει στιβαρότητα και μία ξεχωριστή αύρα ελευθερίας. Ταυτόχρονα οι καινοτόμες τεχνολογίες, η λειτουργικότητα, η ευελιξία και η πρακτικότητα, κάνουν απολαυστικά τα οικογενειακά ταξίδια αλλά και τις καθημερινές μετακινήσεις. Με τη νέα X1 που προσφέρει μια πλούσια γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, μπορεί κάποιος να γνωρίσει το συναρπαστικό κόσμο της σειράς BMW X: Εντυπωσιακή αισθητική, τεχνολογική πρωτοπορία, οδηγική απόλαυση, άνεση, ευρυχωρία και, φυσικά, κορυφαία ασφάλεια. Γιατί ένα σύγχρονο αυτοκίνητο οφείλει πρώτα και πάνω απ΄ όλα να είναι ασφαλές.»

Το νέο BMW X1 είναι διαθέσιμο στους εκθεσιακούς χώρους της Char.Pilakoutas Ltd σε όλες τις πόλεις.

QUIZ- Πόσα ξέρεις από BMW m

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.