Ένα Dacia Sandero Stepway στη νικήτρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα»

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου, στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου, πραγματοποιήθηκε ζωντανά η κλήρωση του διαγωνισμού με έπαθλο το νέο Dacia Sandero Stepway, μία προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα, και μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού αναδείχθηκε η κ. Νίκη Σταυράκη.

char pilakoutas dacia sandero stepway stalo pilakoutaΤην Τρίτη 10 Μαΐου, η κ. Νίκη Σταυράκη παρέλαβε το νέο της Dacia Sandero Stepway από την κ. Στάλω Πηλακούτα, Head of Business Strategy του Ομίλου Πηλακούτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της DACIA

Τώρα πια, η μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού θα κυκλοφορεί με το νέο SUV της Dacia, ένα αυτοκίνητο με αναβαθμισμένη εμφάνιση και πλούσιο εξοπλισμό, και σε κάθε της διαδρομή θα μπορεί να απολαμβάνει τις μοναδικές του δυνατότητες, όπως: Σύστημα πολυμέσων MEDIA NAV με οθόνη αφής, Αυτόματος πιλότος οδήγησης, Σταθεροποιητής ταχύτητας, Υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης, Κλήση έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας, Βοηθητικό σύστημα παρκαρίσματος με κάμερα.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.