Διάκριση «Great Place to Work®» για τη UNICARS

Η εταιρεία UNICARS, είναι η πρώτη στον τομέα της αυτοκίνησης, που πιστοποιείται σαν Great Place to Work ®, σύμφωνα με ανακοίνωση της Great Place to Work® Cyprus.

Unicars - Great place to work

\Την επιτυχία της UNICARS, σχολίασε με δηλώσεις της η CEO της εταιρείας Χριστιάννα Διογένους: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work®. Διάκριση που γίνεται ακόμα πιο σημαντική καθώς είναι η πρώτη σε εταιρεία του κλάδου μας. Για εμάς στην Unicars, ο παράγοντας άνθρωπος ήταν, είναι και θα είναι πάντα σε προτεραιότητα. Για αυτό και βασική μας διαχρονική επιδίωξη είναι η δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος όπου οι εργαζόμενοι θα νιώθουν άνετα να παράγουν, να δημιουργούν και να αναπτύσσονται. Η συγκεκριμένη διάκριση δικαιώνει τις προσπάθειες μας, αλλά και αποτελεί μία ακόμα πρόκληση για να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι! Ως Unicars, θα εξακολουθήσουμε να οδηγούμε με επιτυχία τις ιστορίες των ανθρώπων μας!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

Σε δήλωση του, σχετικά με την επιτυχία της UNICARS, ο Κυριάκος Ιακωβίδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Cyprus ανέφερε: «Στον πρώτο διάλογο, που είχαμε με τη Διεύθυνση της εταιρείας και πριν συμφωνηθεί και ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης, είχαμε διακρίνει τη σαφή πρόθεση αλλά προπάντων έμπρακτη δέσμευση της εταιρείας να δημιουργήσει ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον. Χαιρόμαστε που το ίδιο το προσωπικό της εταιρείας, μέσα από τη σχετική έρευνα, με τη χρήση του ερευνητικού εργαλείου του Great Place to Work®, δηλαδή του Trust Index© επιβεβαίωσε ότι, πράγματι, βιώνει στην πράξη την πρόθεση αυτή. Συγχαίρουμε όλη την ομάδα της UNICARS».

 

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.