Διαδραστική εκδήλωση από την εταιρεία FLEXCAR Ltd!

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδραστική εκδήλωση της εταιρείας FLEXCAR Ltd για την Οδική Ασφάλεια “Drive Safe Live Safe”.

Μία πρωτοποριακή συνέργεια μεταξύ ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα που ξεκίνησε ως σκέψη για προσφορά στην κοινωνία από τη Flexcar στην Κύπρο, μεγάλωσε με τη συμμετοχή όλων σχεδόν των Αντιπροσωπειών Αυτοκινήτων της χώρα μας, αγκαλιάστηκε από τον Υπουργό κ. Καρούσο αλλά και την Αστυνομία Κύπρου, και, θα ολοκληρωθεί με την οικονομική συνεισφορά όλων των συντελεστών της Εκδήλωσης προς τη Μονάδα Αποκατάστασης Ατυχημάτων του Μελάθρου Αγωνιστών για τον κοινό στόχο, που είναι η Οδική Ασφάλεια

FLEXCAR CYPRUS AUTOKINITO.COM.CY KARTING EVENT Ο Γενικός Διευθυντής της FlexCar Κύπρου κ. Γιώργος Χατζηδημητρίου καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και συμμετέχοντες στην εκδήλωση δήλωσε  «Έντονοι ρυθμοί ζωής, αύξηση των προβλημάτων τόσο οικονομικών όσο και κοινωνικών που επιτείνονται από τους εξωγενείς παράγοντες κάνουν τη ζωή μας ολοένα και πιο πολύπλοκη.

Η FLEXCAR έχει τα τελευταία χρόνια εισάγει ένα flex τρόπο απόκτησης και χρήσης αυτοκινήτου. Στην πραγματικότητα έχει δημιουργήσει ένα νέο lifestyle, εισάγοντας την ευελιξία στη ζωή μας επιτρέποντας μας να ξεχάσουμε ότι πρόβλημα συνδέεται με το αυτοκίνητο, εκτός βέβαια από το καύσιμο!

FLEXCAR CYPRUS AUTOKINITO.COM.CY KARTING EVENTΗ FlexCar λοιπόν βάζει το flex στη ζωή μας βελτιώνοντας συνεχώς το προϊόν μας αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι το flex είναι ο τρόπος που ζούμε και σκεφτόμαστε.

Το μοναδικό θέμα στο οποίο η Flexcar δεν έχει καμία ευελιξία είναι η άποψή μας για την οδική ασφάλεια. Ένας σημαντικός παράγοντας στην ασφάλεια είναι η άριστη κατάσταση του αυτοκινήτου. Τακτικοί έλεγχοι, σωστή συντήρηση, καλή ποιότητα ελαστικών είναι όλα σημαντικά για την ασφάλεια. Η Flexcar ακολουθεί  πιστά τα standards ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι τα οχήματά μας είναι σε άριστη κατάσταση ανά πάσα στιγμή.FLEXCAR CYPRUS AUTOKINITO.COM.CY KARTING EVENT

Για αυτό το λόγο, ευχαριστώντας σας για τη παρουσία σας, τη συμμετοχή σας αλλά και τη μεταφορά του μηνύματος της Flexcar Drive SAFE, Live SAFE, εύχομαι από καρδίας ασφαλή άφιξη στον προορισμό σας, κάθε φορά.»PETROS MILTOS SOUTSIS KODROS PILAKOUTAS FLEXCAR CYPRUS AUTOKINITO.COM.CY KARTING EVENT

Ομιλίες έγιναν τόσο από τον Υπαρχηγό Αστυνομίας Κύπρου, κ. Δημητρίου και από τον Υπουργό Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσο όσο και από τον πρεσβευτή Οδικής Ασφάλειας κ. Αλέξη Δημητρίου. Όλοι εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους για τη δραστηριοποίηση γύρω από τα θέματα της οδικής ασφάλειας και ευχαρίστησαν την FLEXCAR για την πρωτοβουλία αυτή.

Η εκδήλωση συνέχισε ανεβάζοντας την αδρεναλίνη με φιλικούς αγώνες Karting μεταξύ στελεχών του Υπουργείου και της  Αστυνομίας, των εκπροσώπων των ΜΜΕ, των Ομάδων των Αντιπροσωπειών των αυτοκινητοβιομηχανιών και της FLEXCAR. Κοινή απόφαση όλων των συμμετεχόντων ήταν  η θεσμοθέτηση  και η ετήσια επανάληψη της FLEXCAR FLEXRACE DRIVE SAFE LIVE SAFE.FLEXCAR CYPRUS AUTOKINITO.COM.CY KARTING EVENT

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι ομάδες  Char Pilakoutas Ltd, CIC, CTC, Loutsios Ltd, Unicars, Dikran Ouzounian, και Geo. Pavlides & Araouzos.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK