Αποκαλύφθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, στη Φραγκφούρτη, το νέο, ηλεκτρικό, αγωνιστικό μοντέλο της Hyundai, με την ονομασία Veloster N ETCR. Βασισμένο στο μοντέλο Veloster N, το νέο αγωνιστικό είναι σχεδιασμένο ειδικά για τους αγώνες πρωταθλήματος ETCR και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2020. Το Veloster N ETCR αποτελεί την απαρχή μιας νέας εποχής για την αγωνιστική παρουσία της εταιρείας στις διεθνείς διοργανώσεις.

Το Veloster N ETCR κεφαλαιοποιεί την εμπειρία στα αυτοκίνητα σειράς της Hyundai και ακολουθεί την επιτυχία των ανταγωνιστικών i30 N TCR και Veloster N TCR. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στα κεντρικά εργαστήρια της Hyundai στο Alzenau, το Veloster N ETCR είναι εξολοκλήρου ηλεκτρικό, με κίνηση στους πίσω τροχούς και φέρει τον κινητήρα στη μέση του αμαξώματος, σύμφωνα με τους κανονισμούς του ETCR.

Ο σχεδιασμός άρχισε τον Νοέμβριο του 2018 και η πρώτη ολοκληρωτική δοκιμή έγινε τον περασμένο Αύγουστο. Ένα νέο πρόγραμμα δοκιμών θα γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει δύο Veloster N ETCR. Το έργο ανάπτυξης του νέου μοντέλου, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η Hyundai έναντι της FIA World Rally Championship (WRC) και οι γνώσεις και τα συμπεράσματα από την εξέλιξη του Veloster N ETCR θα μοιραστούν με το Διεθνές Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας στην Namyang.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.