Η Codemasters επιβεβαίωσε ότι ένα νέο παιχνίδι της σειράς Dirt θα είναι κοντά μας πολύ σύντομα. Σε επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ετοιμαστείτε να ζήσετε κάτι διαφορετικό στον κόσμο του Dirt, πολύ σύντομα. Η ομάδα μας αφοσιώνεται στον μέλλον, αλλά σε καμία περίπτωση δεν λέμε ότι αυτό είναι το τέλος για το Dirt Rally 2.0. Δεν θα υπάρξουν καινούργια “seasons” στο Dirt Rally 2.0 παρά μόνο, λίγες μικρές εκπλήξεις! Οι καθημερινές, εβδομαδιαίες και μηνιαίες προκλήσεις θα συνεχίσουν κανονικά και θα υπάρξουν αρκετές  “esport” δραστηριότητες να απολαύσετε»

Σύμφωνα με την Codemaster το καινούργιο Dirt θα είναι διαθέσιμο κάπου μέσα στο 2021. Προς το παρών θα κάνουμε υπομονή και θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το Dirt Rally 2.0!

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.