Η Codemasters επιβεβαίωσε ότι ένα νέο παιχνίδι της σειράς Dirt θα είναι κοντά μας πολύ σύντομα. Σε επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ετοιμαστείτε να ζήσετε κάτι διαφορετικό στον κόσμο του Dirt, πολύ σύντομα. Η ομάδα μας αφοσιώνεται στον μέλλον, αλλά σε καμία περίπτωση δεν λέμε ότι αυτό είναι το τέλος για το Dirt Rally 2.0. Δεν θα υπάρξουν καινούργια “seasons” στο Dirt Rally 2.0 παρά μόνο, λίγες μικρές εκπλήξεις! Οι καθημερινές, εβδομαδιαίες και μηνιαίες προκλήσεις θα συνεχίσουν κανονικά και θα υπάρξουν αρκετές  “esport” δραστηριότητες να απολαύσετε»

Σύμφωνα με την Codemaster το καινούργιο Dirt θα είναι διαθέσιμο κάπου μέσα στο 2021. Προς το παρών θα κάνουμε υπομονή και θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το Dirt Rally 2.0!

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.