BMW S 1000 RR:

BMW S1000RR CYPRUSΗ νέα S 1000 RR είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο που απευθύνεται σε ένα κοινό, με πολύ ψηλές απαιτήσεις, κυρίως στους τομείς των επιδόσεων. Το autokinito.com.cy βρέθηκε  σήμερα στους εκθεσιακούς χώρους της Χαρ. Πηλακούτας και είδε από κοντά την πρώτη S1000 RR που θα παραδοθεί σήμερα, σε ένα πολύ απαιτητικό πελάτη!

Όπως είναι πλέον γνωστό, η BMW Motorrad Motorsport έκανε την είσοδο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK το 2019, σε συνεργασία με την ομάδα της Shaun Muir Racing.

Η S1000 RR είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα από την γκάμα της BMW, όπου θα φέρει εξοπλισμό M και αξεσουάρ M Performance. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα διαθέτει και ένα επιπρόσθετο αγωνιστικό εξοπλισμό (Performance Parts) με το λογότυπο M. Το πακέτο M για τη νέα BMW S1000 RR περιλαμβάνει εξωτερική βαφή με φινίρισμα Motorsport, ζάντες από ανθρακονήματα, ελαφριά μπαταρία M, Κιτ Σκελετού M (Chassis Kit) με ρύθμιση ύψους της πίσω ανάρτησης και διαφορετικού μοχλικού συστήματος πίσω ψαλιδιού, σπορ σέλα M, και Riding Modes Pro.

BMW S1000RR CYPRUSΜια μοτοσυκλέτα που μπορεί να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις εντός και εκτός πίστας ενώ την ίδια ώρα μπορεί να οδηγηθεί με ιδιαίτερα ευκολία στις καθημερινές σας μετακινήσεις. Αυτό που μας έκανε περισσότερη εντύπωση είναι το επιβλητικό μούτρο της που.. είναι πάντα θυμωμένο και έτοιμο για δράση, και σίγουρα ο μοναδικός ήχος του κινητήρα.

Για να την ακούσετε δείτε το παρακάτω βίντεο!

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.