Μίλαν Τραΐκοβιτς – Toyota: 

Η Toyota Κύπρου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ενέργειας της Toyota ως Παγκόσμιος Εταίρος Κινητικότητας των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων συμβάλλει στην καλλιέργεια και την ενίσχυση της ολυμπιακής κουλτούρας, με την εκστρατεία Start Your Impossible και τον Μίλαν Τραΐκοβιτς ο οποίος έχει χρηστεί ως ο επίσημός πρεσβευτής της.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς ενσαρκώνει το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και τις αρχές των ιδανικών του ολυμπισμού, προωθώντας με τη στάση ζωής του το όραμα της Toyota να αναδείξει ότι με το πάθος και την επιμονή, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, η Toyota έκανε εφικτό το ακατόρθωτο μέσα από την καινοτομία και το πάθος, επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς την έννοια του ακατόρθωτου. Έτσι η αμείωτη θέληση των αθλητών να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να κατακτήσουν τα όνειρά τους, που πολλές φορές φαντάζουν αδύνατα, παρέχει στην Toyota έμπνευση και ενδυνάμωση ώστε να παραμένει πιστή στη δέσμευσή της, αφενός για τη δημιουργία ακόμα καλύτερων οχημάτων και αφετέρου στην ανάπτυξη λύσεων μετακίνησης που επιτρέπουν σε όλους να απολαμβάνουν τη ζωή και συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ακόμα καλύτερης βιώσιμης κοινωνίας ειρηνικής και χωρίς διακρίσεις.

Η Toyota Κύπρου στο πρόσωπο του πρωταθλητή Κύπρου και Ευρώπης Μίλαν Τραΐκοβιτς ήρθε σε επαφή με το πείσμα και τις άοκνες προσπάθειες ενός νέου να υπερβεί τα ατομικά του όρια με σκληρή δουλειά, πάθος και επιμονή για να κατακτήσει μια θέση στο βάθρο της κορυφαίας παγκόσμιας αθλητικής διοργάνωσης.

Η πορεία του Μίλαν για την κορυφή και η ιστορία της ενασχόλησης του με τους αγώνες δρόμου μετ’ εμποδίων αποτελεί μια πηγή έμπνευσης και ελπίδας για την κοινωνία του αύριο.

Αυτό είναι το στοιχείο που η Toyota Κύπρου φιλοδοξεί να προβάλλει με τη νέα προωθητική καμπάνια της η οποία περιλαμβάνει ανέκδοτο οπτικογραφημένο υλικό από την παιδική ηλικία του  Μίλαν Τραΐκοβιτς, από τις αλλεπάλληλες προσπάθειες του να διακριθεί, καθώς και προσωπικές μαρτυρίες από την οικογένεια, τους οικείους του και ανθρώπους που υπήρξαν συνοδοιπόροι στο γεμάτο περιπέτειες και αγώνα ταξίδι του προς το ολυμπιακό όνειρο.

Η Toyota Κύπρου συμμετέχει ενεργά στην παγκόσμια γιορτή της ανθρώπινης κίνησης, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη μιας αειφόρου κοινωνίας και προωθώντας το δικαίωμα όλων στη μετακίνηση.

Με τον επίσημο πρεσβευτή της τον Μίλαν Τραΐκοβιτς να βρίσκεται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, η Toyota Κύπρου, φιλοδοξεί να κινητοποιήσει τους Κύπριους, ενώνοντάς τους με όλη την υφήλιο με το αίσθημα της φιλίας και της αλληλεγγύης και εξυμνώντας παράλληλα τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπου.

Η εκστρατεία Start Your Impossible είναι μια προτροπή απέναντι σε όλον τον κόσμο και ταυτόχρονα μια ατομική προσωπική πρόκληση για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και να διεκδικηθεί το δικαίωμα στην ελευθερία της πραγματοποίησης στόχων και ονείρων που μονάχα φαινομενικά μπορεί να μοιάζουν ακατόρθωτα, αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να γίνουν κατορθωτά με πείσμα, πάθος, επιμονή και ελευθερία κίνησης.

Μείνετε συντονισμένοι στα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα της Toyota Κύπρου για να παρακολουθήσετε την ιστορία του Κύπριου πρωταθλητή και πρεσβευτή της Toyota Κύπρου, Milan Trajkovic!

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.