Πριν από τρία περίπου χρόνια, η Land Rover απέσυρε από την παραγωγή το κλασσικό, αυθεντικό και αγέραστο Defender μετά από 68 χρόνια συνεχόμενης παραγωγής. Tώρα έφτασε η ώρα της αποκάλυψης της έκδοσης παραγωγής του νέου Defender. Ένα μοντέλο το οποίο ξεκίνησε να σχεδιάζεται το 2011, όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το DC100 concept. Το νέο Defender θα κυκλοφορήσει σε πεντάθυρη και τρίθυρη έκδοση, ενώ κυκλοφόρησαν και πληροφορίες πως θα υπάρξει και ένα Defender οκτώ θέσεων, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και το φάσμα των SUV.Πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή στην εικόνα που ξέραμε τόσες δεκαετίες, με το Defender να εκμοντερνίζεται!

Land Rover Defender 2019Με επιλογή για κοινά αμορτισέρ, ή αεριζόμενα μέσα στο πλαίσιο του Range Rover, πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το Defender, και ζάντες μέχρι και 22 ίντσες. Στο τμήμα κινητήρων, η JLR θα προσφέρει το νέο της δημιούργημα με έξι κινητήρες, τρεις βενζίνης και τρεις πετρελαίου (δεν θα έρθουν όλοι Κύπρο φυσικά, αλλά οι επιλογές είναι εκεί). Οι κινητήρες και τα μοντέλα θα είναι: P300, P400, P400e plug-in hybrid, D200, D240, και D300. Όλες θα είναι συνδεδεμένες με αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης φυσικά. Όσο προχωράνε οι μέρες τόσο η JLR θα μας ενημερώνει περισσότερο για όλες τις εκδόσεις (Standard, S, SE, HSE, και X) και για τα πολλά gadgets (όπως τα εμπρός matrix LED φώτα και τον 12ιντσο ψηφιακό πίνακα οργάνων) που θα φέρει το νέο περιπετειώδες δημιούργημα τους.

Δείτε το βίντεo πιο κάτω:

Frankfurt LIVE – Land Rover Defender

Συμβαίνει τώρα! Δείτε το ολοκαίνουργιο #LandRover #Defender ?-#autokinitocy #cyprus #news #FrankfurtMotorshow2019 #Frankfurt #petrossoutzis #4x4Land Rover Cyprus

Opublikowany przez autokinito.com.cy Wtorek, 10 września 2019

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.