Τόσα στοιχίζει η αλλαγή λαδιού σε μια Bugatti Veyron!

Το παρακάτω βίντεο μας εξηγεί πόσα στοιχίζει στον ιδιοκτήτη μιας Bugatti Veyron για να αλλάξει λάδι. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά και πόσες εργατοώρες χρειάζονται αφού πρέπει να “ξηλώσεις το μισό αυτοκίνητο”. Με λίγα λόγια, χρειάζονται 27 ώρες δουλειάς και.. 21 χιλιάδες δολάρια. Φανταστείτε πόσα στοιχίζουν οι πιο πολύπλοκλες εργασίες πάνω σε ένα όχημα των δύο και πλέον εκατομμυρίων.
Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μοντέλο αυτό έχει έξοδα συντήρησης που φθάνουν μέχρι και τις 300 χιλιάδες δολάρια το χρόνο… ανάλογα με την χρήση. Όσο για τα ελαστικά, αυτά χρειάζονται αλλαγή κάθε 18 χιλιάδες χιλιόμετρα (περίπου) και στοιχίζουν 50 χιλιάδες δολάρια. Τέλος, αφήνουμε την ασφάλεια που για ένα τέτοιο αυτοκίνητο υπολογίζεται από τις 30 μέχρι και 40 χιλιάδες δολάρια, ανάλογα με την εταιρεία κλπ κλπ. Και όλα αυτά για να έχει κάποιος 1200 ίππους στο γκαράζ του!

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.