Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Απριλίου, στο ιταλικό εστιατόριο Ιsolani, η παρουσίαση του νέου Alfa Romeo Stelvio. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν γιατί το Stelvio θεωρείται ορόσημο για την Alfa Romeo, η οποία εδώ και 107 χρόνια σχεδιάζει οχήματα ικανά να αλλάξουν τον τρόπο που οδηγούμε. Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας CiC Automasters Ltd, κ. Δονάτος Δήμου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το νέο Stelvio ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των SUV, βάζοντας την ασφάλεια σε πρώτη θέση και δίνοντας στον οδηγό του μια αξεπέραστη οδηγική απόλαυση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που διαθέτει.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το μοναδικό Stelvio και να αισθανθούν την ασύγκριτη ιταλική προσέγγιση στον σχεδιασμό και την τεχνολογία του.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.