Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Απριλίου, στο ιταλικό εστιατόριο Ιsolani, η παρουσίαση του νέου Alfa Romeo Stelvio. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν γιατί το Stelvio θεωρείται ορόσημο για την Alfa Romeo, η οποία εδώ και 107 χρόνια σχεδιάζει οχήματα ικανά να αλλάξουν τον τρόπο που οδηγούμε. Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας CiC Automasters Ltd, κ. Δονάτος Δήμου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το νέο Stelvio ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των SUV, βάζοντας την ασφάλεια σε πρώτη θέση και δίνοντας στον οδηγό του μια αξεπέραστη οδηγική απόλαυση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που διαθέτει.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το μοναδικό Stelvio και να αισθανθούν την ασύγκριτη ιταλική προσέγγιση στον σχεδιασμό και την τεχνολογία του.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.