Η εκπαίδευση σώζει ζωές, και αυτή την βασική εκπαίδευση οδήγησης μοτοσυκλέτας προσφέρει ο Όμιλος Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας υπό την εποπτεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας και την πλήρη χορηγία της ΕΚΟ Κύπρου. Επιστρατεύοντας το διεθνούς φήμης California Superbike School ο Όμιλος Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Σεμινάρια Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας City’s A.R.T. Στόχος του προγράμματος είναι να επισημάνει και να διορθώσει άμεσα τα συνήθη λάθη χειρισμού της μοτοσυκλέτας από τον αναβάτη σε συνθήκες πόλης.

Στα εκπαιδευτικά σεμινάρια Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας City’s A.R.T οι αναβάτες έμαθαν τεχνικές τις οποίες εφάρμοσαν σε συνθήκες οδήγησης στην πόλη και η πρακτική εφαρμογή των τεχνικών αυτών στη πίστα της Daytona στην Λευκωσία τους βοήθησε να εμπεδώσουν λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να τους βγάλουν από μια δύσκολη στιγμή και δυνητικά να τους σώσουν την ζωή.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο αποτελεί μέρος της διαχρονικής προσπάθειας της ΕΚΟ όσον αφορά στην αποφυγή των οδικών συγκρούσεων και μείωση των θανατηφόρων δυστυχημάτων, το οποίο έχει την διαχρονική και ουσιώδη στήριξη της Αστυνομίας Κύπρου. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας City’s A.R.T θα συνεχιστούν το φθινόπωρο στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου και στις 26 & 27 Οκτωβρίου.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.