BMW M8:

BMW M8Δύο τετράθυρα σπορ μοντέλα υψηλών επιδόσεων έρχονται να ενισχύσουν τη γκάμα της BMW M GmbH στην πολυτελή κατηγορία. Πρόκειται για τη BMW M8  Gran Coupe 600 ίππων και 750 Nm ροπής και την BMW M8  Competition Gran Coupe με 625 ίππους και 750 Nm ροπής. Επιδόσεις που προέρχονται από ένα V8 κινητήρα 4.400 κ.εκ. με τεχνολογία M TwinPower Turbo που διαθέτει συστήματα ψύξης και τροφοδοσίας λαδιού σχεδιασμένα για αγωνιστική χρήση. Παράλληλα, το σπορ σύστημα εξαγωγής με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα κλαπέτα παράγει ένα συναρπαστικό ήχο κινητήρα.

Η μεταφορά της δύναμης στο δρόμο γίνεται χάρη στο οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic και το σύστημα τετρακίνησης M xDrive που συνδέεται με το Active M Differential. Ο υποψήφιος οδηγός θα έχει στη διάθεση του τρία προγράμματα: 4WD, 4WD Sport και 2WD με αμιγή πίσω κίνηση και απενεργοποιημένο το σύστημα ελέγχου οδηγικής ευστάθειας.

Τα εκατό χιλιόμετρα από στάση έρχονται σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα για τη BMW M8 Gran Coupe και 3,2 δευτερόλεπτα για τη BMW M8 Competition Gran Coupe.

Ο αυθεντικός χαρακτήρας σπορ αυτοκινήτου απορρέει από την εξέλιξη των μοντέλων δίπλα στις δίθυρες εκδόσεις της νέας BMW M8 και την αγωνιστική BMW M8 GTE, γνωστή από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής [World Endurance Championship]. Η εξέλιξη και το σετάρισμα των μοντέλων έγινε στα κέντρα δοκιμών των Miramas και Arjeplog και βελτιώσεις στο σιρκουί του Nürburgring-Nordschleife και άλλες αγωνιστικές πίστες.

Η παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles τον ερχόμενο μήνα ενώ θα διατεθεί στις αγορές από τον Απρίλιο του 2020.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό, υπερπολυτελές σπορ αυτοκίνητο με αξιοσημείωτες επιδόσεις ενώ μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες αφού διαθέτει τέσσερα ‘full-size’ καθίσματα.

BMW M8Το μεταξόνιο είναι 200 mm μακρύτερο συγκριτικά με τις δίθυρες BMW M8 ενώ ξεχωρίζει η δυναμική γραμμή οροφής (από ανθρακωνήματα), οι μεγάλοι αεραγωγοί και μάσκα νεφρών BMW. Πίσω τα βλέμματα τραβούν η αεροτομή και πίσω ποδιά με διαχύτη και διπλές απολήξεις εξαγωγής.

Διαθέτει διακόπτη Setup που προσφέρει άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις για κινητήρα, αναρτήσεις, σύστημα διεύθυνσης, M xDrive και σύστημα φρένων. Το νέο M Mode προσφέρεται για εξατομικευμένη ενεργοποίηση των συστημάτων υποβοήθησης και ρύθμιση οθονών του πίνακα οργάνων / Head-Up Display. Οι οδηγοί της BMW M8 Competition Gran Coupe μπορούν να επιλέγουν μεταξύ των προφίλ ROAD, SPORT και TRACK.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.