Η μεγαλύτερη είδηση του Gala ήταν η ίδρυση του AUTOBEST Hall of Fame. «Πρόκειται για μια ξεχωριστή παγκόσμια γκαλερί αφιερωμένη στις μεγάλες προσωπικότητες του αυτοκινητιστικού κόσμου που βοήθησαν να εξελιχθεί το αυτοκίνητο για να εξυπηρετεί τον άνθρωπο. Είναι το Hall of Fame για σημαντικούς ανθρώπους που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία μας. Το να ενταχθεί κάποιος στο AUTOBEST Hall of Fame είναι απόφαση της μεγαλύτερης ιδιωτικής επιτροπής αυτοκινητιστικών δημοσιογράφων, με εκπρόσωπους από 31 χώρες», δήλωσε ο Dan Vardie, Ιδρυτής και Πρόεδρος του AUTOBEST.
Ο Δρ. 
Wolfgang Porsche αποτελεί την πρώτη προσωπικότητα που εντάσσεται στο AUTOBEST Hall of Fame. «Είμαι περήφανος και χαρούμενος που δέχομαι αυτή την τιμή για όλη την δουλειά που έκανα στη ζωή μου. Το να γίνω μέλος αυτής της παγκόσμιας γκαλερί, αφιερωμένη στα είδωλα του αυτοκινητιστικού κόσμου είναι πραγματικά μεγάλη τιμή. Νοιώθω υπέροχα. Ευχαριστώ την Επιτροπή από καρδιάς, που με επέλεξε» δήλωσε κατασυγκινημένος ο Δρ.Porsche.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.