Ο Όμιλος Πηλακούτα, που γιορτάζει φέτος τα 60 χρόνια συνεργασίας του με τη #BMW, συγκέντρωσε τα βλέμματα για άλλη μια φορά με την παρουσίαση της ξεχωριστής BMW 8 Series Coupe και της εντυπωσιακής #ΒΜW X5, στο ολοκαίνουριο Χαράλαμπος Πηλακούτας Showcase. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27/11/18, στη διάρκεια διάσκεψης τύπου.

O πολυχώρος Pilakoutas Showcase αποτελεί καινοτομία στην κυπριακή αγορά και φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία νέα εμπειρία επαφής των πελατών με τον Όμιλο Πηλακούτα και τα brands του. Όπως ανέφερε στην ομιλία της η  Head of Business Development της εταιρείας κ. Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου, «στο Showcase του Ομίλου Πηλακούτα θα φιλοξενούνται landmark models, επιλεγμένα και ξεχωριστά μοντέλα αυτοκινήτων που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις των 4 τροχών».

«Η νέα σειρά 8 επανέρχεται ύστερα από είκοσι χρόνια και αποτελεί την επιτομή του σπορ κουπέ αυτοκινήτου» σημείωσε ο Head of Business Operations της εταιρείας κ. Κόδρος Πηλακούτας. Όπως ανέφερε «εντυπωσιακή μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια», «η BMW θέτει νέα πρότυπα δυναμικού σχεδιασμού, τεχνολογικής πρωτοπορίας, επιδόσεων, ασφάλειας και πολυτέλειας».

Η νέα BMW 8 είναι το αγωνιστικό αυτοκίνητο ενός τζέντελμαν, ισχυρό και δυναμικό, εκλεπτυσμένο και πολυτελές, με τα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά αιχμής. Το BMW 8 υλοποιεί το  όραμα της BMW για το μέλλον της αυτοκίνησης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με την παρουσίαση της νέας, συναρπαστικής BMW X5, του πραγματικού ηγέτη στην κατηγορία του,  το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην ιστορία της BMW. Με εκατομμύρια πωλήσεις παγκόσμια, η Χ5 τέταρτης γενιάς, με τις σημαντικές αλλαγές της, έρχεται να προσθέσει ακόμη ένα μεγάλο κεφάλαιο επιτυχίας σε αυτή την πορεία. Η σχεδίαση αντανακλά τη νέα φιλοσοφία της BMW. Οι μεγάλες τεχνολογικές καινοτομίες που φέρνουν μαζί τους τα καινούρια μοντέλα θα υποστηριχθούν τεχνικά με εκτεταμένα προγράμματα εκπαίδευσης των μηχανικών του Ομίλου και διαρκείς επενδύσεις σε ειδικό εξοπλισμό.  Άλλωστε ο Όμιλος Πηλακούτα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική υποστήριξη των brands που αντιπροσωπεύει.

Στην παρουσίαση ανακοινώθηκαν επίσης με περηφάνεια και οι νέες αντιπροσωπείες που έχουν προστεθεί στην οικογένεια του Ομίλου, όπως η δυναμική και πρωτοπόρος γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία RENAULT μαζί με τη DACIA αλλά και τον ιαπωνικό κολοσσό της MITSUBISHI.

Δειτε τα ολοκαίνουργια #Bmw #8series και #X5 BMW Cyprus ?

Opublikowany przez Autokinito Czwartek, 29 listopada 2018

 

 

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.