LEXUS ο καλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων για τέταρτη συνεχή χρονιά

2. LEXUS 

lexus range

Η Lexus επιβεβαίωσε τη θέση της ως ο πιο αξιόπιστος κατασκευαστής αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, παίρνοντας τον τίτλο του καλύτερου κατασκευαστή, ως αποτέλεσμα της έρευνας Auto Express Driver Power, για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Για άλλη μια φορά, η Lexus κυριάρχησε στα αποτελέσματα της έρευνας ικανοποίησης, η οποία συγκέντρωσε τις απόψεις και τις εμπειρίες χιλιάδων ιδιοκτητών αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου που αγοράστηκαν τον τελευταίο χρόνο. Κατέκτησε την κορυφή ανάμεσα σε, μεταξύ άλλων, 30 κατασκευαστές, κερδίζοντας στις κατηγορίες που αφορούν τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων, την εξωτερική εμφάνιση και την αξιοπιστία, καθώς και την ποιότητα κατασκευής. Αυτή η επιτυχία υποστηρίχθηκε από τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες που αφορούν την ασφάλεια και το εσωτερικό, και την τρίτη στους τομείς της οδήγησης και χειρισμού. Πέραν του συνόλου, συγκεκριμένα, μοντέλα Lexus είχαν επίσης εξαιρετική απόδοση, με το RX να βραβεύεται ως το καλύτερο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό, και ως το τρίτο καλύτερο αυτοκίνητο συνολικά. Το IS, διατηρεί τον τίτλο του καλύτερου εταιρικού αυτοκινήτου ενώ το CT κατατάσσεται ως το καλύτερο συμπαγές premium οικογενειακό αυτοκίνητο.

1. Lexus

lexus range

Ο Steve Fowler, αρχισυντάκτης της Auto Express, δήλωσε: “Άλλες εταιρείες μπορεί να ζηλέψουν το επίτευγμα της Lexus, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μυστικό για τις επαναλαμβανόμενες νίκες της. Η Lexus κατασκευάζει αξιόπιστα αυτοκίνητα με υψηλές προδιαγραφές και οι ιδιοκτήτες αγαπούν τον σχεδιασμό, τους εσωτερικούς χώρους και την οδηγική εμπειρία των αυτοκινήτων τους. Η Lexus αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ξέρει ακριβώς τι θέλουν οι πελάτες της και το προσφέρει με συνέπεια. “

Ο Ewan Shepherd, Διευθυντής της Lexus στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχολίασε: “Όλοι στη Lexus είναι πολύ περήφανοι για το πόσο καλά αξιολογείται η επωνυμία μας στην έρευνα Driver Power. Οι πιο σημαντικοί κριτές των αυτοκινήτων μας είναι οι ιδιοκτήτες Lexus, γι᾽αυτό και τα θετικά τους σχόλια είναι για εμάς μια λαμπρή και συγκινητική επιβράβευση.

Η παροχή εκπληκτικών εμπειριών είναι το ήθος που αντικατοπτρίζεται σε όλα όσα κάνουμε στη Lexus, από την ποιότητα των αυτοκινήτων μας έως την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το δίκτυο των αντιπροσώπων μας διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στην επιτυχία μας και τους αξίζει επίσης μεγάλος έπαινος αφού έκαναν για ακόμη μια φορά εφικτή την κατάκτηση αυτού του βραβείου.”

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.