Στην ετήσια συνέντευξη Τύπου της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη ανακοινώθηκε ότι η ισπανική εταιρία θα μπει και επίσημα στο «club» της ηλεκτροκίνησης το 2020 παρουσιάζοντας το πρώτο της μοντέλο με αυτή την τεχνολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Seat το μοντέλο αυτό θα προσφέρει αυτονομία 500 χλμ. ενώ θα κτιστεί πάνω στην πλατφόρμα MEB, την οποία θα χρησιμοποιεί και η ηλεκτροκίνητη γκάμα I.D μοντέλων της Volkswagen.
Πέρα από την παρουσίαση του ηλεκτρικού, η Seat σκοπεύει κάθε έξι μήνες να παρουσιάζει ένα καινούριο μοντέλο μέχρι το 2020. Η αρχή έγινε με το Cupra Ateca, που είδαμε στο πρόσφατο σαλόνι της Γενεύης ενώ το SEAT Tarrac θα παρουσιαστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Του χρόνου θα παρουσιαστεί το πεντάθυρο SEAT Leon και έπειτα η ST έκδοση του, ενώ το 2020 θα φτάσει ένα SEAT κατηγορίας CUV (Crossover Utility Vehicle) και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Seat.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.