Δέκα συνοδηγοί στο πλευρό του πρωταθλητή Ευρώπης:

ΟΠΑΠ Κύπρου

Οι πραγματικοί πρωταθλητές βρίσκονται μόνο στις αγωνιστικές πίστες και όχι στους δρόμους. Η ΟΠΑΠ Κύπρου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια παρουσίας της, αλλά και στην προσπάθειά της για ανάπτυξη σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, προσέφερε μια συναρπαστική εμπειρία ζωής σε δέκα τυχερούς. Με την ευκαιρία της φιλοξενίας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλλυ στην Κύπρο και σε συνεργασία με τον Πρωταθλητή Ευρώπης Alexey Lukyanuk, έδωσε τη δυνατότητα σε 10 άτομα να έχουν την εμπειρία να είναι συνοδηγοί σε ειδική διαδρομή, έστω και για λίγα λεπτά.

Opublikowany przez ΟΠΑΠ Κύπρου Sobota, 28 września 2019

Η ΟΠΑΠ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο και στην προσπάθεια της για ανάπτυξη σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, πρόσφερε μια συναρπαστική εμπειρία ζωής σε δέκα τυχερούς. Αξιοποίησε τη φιλοξενία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι στην Κύπρο και σε συνεργασία με τον Πρωταθλητή Ευρώπης Alexey Lukyanuk έδωσε τη δυνατότητα σε 10 άτομα να υπάρξουν έστω και για λίγα λεπτά, συνοδηγοί σε ειδική διαδρομή.

Στη δράση έλαβαν μέρος δυο αθλήτριες μας με συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Άντρια Χριστοφόρου και η Άντρη Ελευθερίου, ο δημοσιογράφος Χάρης Παπαθεοχάρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθος Τσουρούλης όπως και ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου κ Γιαννάκης Γεωργίου. Ταυτόχρονα, συμμετείχαν και πέντε άτομα τα οποία πρόεκυψαν μέσα από διαγωνισμό που διεξήγαγε η ιστοσελίδα για θέματα αυτοκινήτου autokinito.com στα κοινωνικά της δίκτυα.

Οι 10 «συνοδηγοί» του Lukyanuk φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και παίρνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας έτρεξαν σε ψηλές ταχύτητες μέσα σε ειδική διαδρομή στην περιοχή Σταυροβουνίου. Στις δηλώσεις τους, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ευχαρίστησαν την ΟΠΑΠ για την πρωτόγνωρη εμπειρία, και τόνισαν ότι στο τιμόνι θα πρέπει να λειτουργούμε υπεύθυνα και επίσης επεσήμαναν ότι οι πραγματικοί πρωταθλητές βρίσκονται σε αγωνιστικούς χώρους και ποτέ στο δρόμο.

Το φιλμάκι από τη συγκεκριμένη ενέργεια καθώς και τις δηλώσεις αυτών που συμμετείχαν μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα της ΟΠΑΠ στο Facebook καθώς και στην ιστοσελίδα autokinito.com

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.