Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, η  Δικράν Ουζουνιάν και Σια Λτδ, αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων  Toyota στην Κύπρο, παρέδωσε ένα υβριδικό Toyota RAV4 στην Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή στο πλαίσιο της παγκόσμιας αλλά και της τοπικής συνεργασίας της Toyota ως εταίρος κινητικότητας της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στους εκθεσιακούς χώρους της Toyota στη Λευκωσία, όπου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Δικράν Ουζουνιάν, παρέδωσε τα κλειδιά του υβριδικού Toyota RAV4 στον πρόεδρο της ΚΕΠΕ κ. Ανδρέα Καμαρλίγγο.

Κατά την τελετή παράδοσης του αυτοκινήτου ο κ. Ουζουνιάν ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Η συνεργασία με την Παραολυμπιακή Επιτροπή είναι μια νέα αρχή για εμάς στην Toyota Κύπρου, στο πλαίσιο  μιας τεράστιας προσπάθειας που γίνεται, η οποία έχει ως αποκορύφωμα τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Με μεγάλη χαρά συνεργαζόμαστε με την Εθνική Κυπριακή Παραολυμπιακή Επιτροπή, συνεισφέροντας με τον δικό μας τρόπο στον αθλητισμό της Κύπρου».

Ως Παγκόσμιος Εταίρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, η TOYOTA έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργία ειρηνικών κοινωνιών χωρίς διακρίσεις, μέσω του αθλητισμού, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύεται για την ανάπτυξη μιας αειφόρου κοινωνίας, προωθώντας το δικαίωμα όλων στη μετακίνηση. Η συνεχής βελτίωση και ο σεβασμός στον άνθρωπο αποτελούν κοινές αξίες για την TOYOTA και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι ενώνουν όλη την υφήλιο με το αίσθημα της φιλίας και της αλληλεγγύης, εξυμνώντας τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπου.

Ολοκληρώνοντας ο κ. Ουζουνιάν  πρόσθεσε ότι: «Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας, η TOYOTA έκανε εφικτό το ακατόρθωτο μέσα από την καινοτομία και το πάθος, επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς την έννοια του ακατόρθωτου. Σήμερα ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας βρίσκεται σε μια από τις πιο δραματικές περιόδους αλλαγών, με την Toyota να παραμένει πιστή στη δέσμευσή της, για δημιουργία ακόμα καλύτερων οχημάτων. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι αναπτύσσουμε λύσεις μετακίνησης που επιτρέπουν σε όλους να απολαμβάνουν τη ζωή, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη δημιουργία μιας ακόμα καλύτερης κοινωνίας για τον επόμενο -τουλάχιστον- αιώνα. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να οραματιζόμαστε πέραν των συμβατικών οχημάτων και να δημιουργούμε νέους τρόπους μετακίνησης, οι οποίοι υπερβαίνουν τα όρια του σήμερα και λύνουν τα προβλήματα του αύριο».

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.