Βραβείο «Χρυσό Τιμόνι» για το νέο Hyundai i20!

Το νέο Hyundai i20 απέσπασε το βραβείο Golden Steering Wheel (Χρυσό Τιμόνι) στην κατηγορία “Καλύτερο Αυτοκίνητο – μέχρι 25.000 ευρώ” της έγκυρης γερμανικής εφημερίδας Bild am Sonntag και του περιοδικού Auto Bild.

hyundai all new i20Οι κριτές-δημοσιογράφοι διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν παρουσιάζει αδυναμίες σε κανένα τομέα και ξεχωρίζει στην κλάση του. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το Hyundai i20 αποσπά τη σημαντική αυτή διάκριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

“Με το νέο i20”, η Hyundai ανεβάζει το επίπεδο ποιότητας στην κατηγορία του. Οι Κορεάτες το έχουν κατασκευάσει με μεγάλη προσοχή και με σημασία στη λεπτομέρεια. Αυτό το νιώθει κάποιος στη συμπεριφορά του οχήματος, στο εκπληκτικό κράτημα στο δρόμο και το υβριδικό σύστημα 48-βολτ. Το σύνηθες φαινόμενο της αργής εκκίνησης σε κινητήρες turbo δεν υπάρχει στο i20! Ιδιαίτερα σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων τύπου dual clutch”, δήλωσε ο Andreas May, Επικεφαλής Δοκιμών και Τεχνολογίας του Auto Bild.

O Tom Drechsler, Αρχισυντάκτης του Bild Group, δήλωσε με τη σειρά του: “Γνωρίζω καλά το Hyundai i20 που απέσπασε το Χρυσό Τιμόνι το 2015. Γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος με το νέο μοντέλο. Με την πρώτη ματιά διαπιστώνει κανείς την εξέλιξη του μοντέλου της Hyundai όσον αφορά το σχεδιασμό, τις αμέτρητες ανέσεις και τον εξοπλισμό του. Συγχαίρω θερμά τους κατασκευαστές του νικητή του Golden Steering Wheel 2020”.

Το νέο i20 θα κυκλοφορήσει σε επιλογή από τρεις κινητήρες βενζίνης, δύο από τους οποίους σε υβριδική τεχνολογία 48 βολτ. Οι εξελιγμένες ανέσεις στην πληροφόρηση και συνδεσιμότητα, καθώς και ο εξοπλισμός ασφαλείας, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων σύστημα διατήρησης πορείας μεταξύ λωρίδων κυκλοφορίας, προειδοποίηση και αποφυγή πρόσθιας σύγκρουσης με πεζούς ή ποδηλάτες και έξυπνο σύστημα ορίου ταχύτητας.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.