Τρεις παγκόσμιες διακρίσεις για το αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 6

Θρίαμβος για τη Hyundai και το νέο ηλεκτρικό μοντέλο IONIQ 6. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, απονεμήθηκαν χτες τα καθιερωμένα ετήσια βραβεία, με το νέο μοντέλο να αποσπά τις τρεις υψηλότερες διακρίσεις: Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς και Παγκόσμιο Design Αυτοκινήτου της Χρονιάς!

hyundai ioniq 6 ctc automotive hyundai cyprusΗ κριτική επιτροπή με 100 ειδικούς δημοσιογράφους από 32 χώρες, τίμησαν το IONIQ 6 από τα τρία μοντέλα του τελικού, όλα παραγωγής 2022. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση της Hyundai, μετά το περυσινό θρίαμβο του IONIQ 5.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

“Είμαστε ενθουσιασμένοι από το πολύ τιμητικό αποτέλεσμα που αποτελεί αναγνώριση του ταλέντου και των προσπαθειών όλων στην Hyundai”, δήλωσε ο Πρόεδρος και Εκτελεστικός Σύμβουλος της Εταιρείας. “Αυτή η τιμή ενισχύει τις προσπάθειες μας για να γίνουμε πρωτοπόροι στην ηλεκτροκίνηση. Το τολμηρό αυτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο μας συνδυάζει ισχυρή συναισθηματική εμφάνιση με αεροδυναμική αποτελεσματικότητα”, ολοκλήρωσε.

Το IONIQ 6 είναι το δεύτερο απόλυτα ηλεκτρικό της μάρκας. Ενισχυμένο με την Ηλεκτρική Πλατφόρμα E-GMP (Electric-Global Modular Platform) προσφέρει τη δυνατότητα εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης 800-V, 10 μέχρι 80% σε μόλις 18 λεπτά. Το IONIQ 6 διαθέτει υπερβολικά άνετο σαλόνι και με αεροδυναμικό συντελεστή μόλις 0.21, είναι το πιο αεροδυναμικό και αποτελεσματικό στην εξοικονόμηση ενέργειας στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Το IONIQ 6 έχει αποσπάσει και άλλες, πολύ τιμητικές διακρίσεις ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων Επιβατικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς (GQ Car Awards) και Νέο Αυτοκίνητο της Χρονιάς (Guide de l’ auto). Στις δοκιμές ασφαλείας Euro NCAP, το IONIQ 6 απέσπασε 5 αστέρια και τη διάκριση Best in Class στην κατηγορία Μεγάλο Οικογενειακό Αυτοκίνητο.

TOP 10: Δειτε τα ετοιμοπαραδοτα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK