Το Βραβείο KAIST Future Mobility of the Year στη Hyundai

Future Mobility of the Year 2020

Future Mobility of the Year 2020 HyundaiΗ Hyundai Motor Company ήταν η μεγάλη νικήτρια στην απονομή των βραβείων Future Mobility of the Year 2020, για το όχημα HDC-6 NEPTUNE και το E-SCOOTER. Τα βραβεία διοργανώνονται από το ίδρυμα Korea Advanced Institute of Science and Technology (KAIST) Graduate School for Green Transportation από το 2019 και επιβραβεύουν πρωτοποριακές ιδέες για οχήματα που συμβάλλουν στην εξέλιξη της αυτοκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της Hyundai

Οι 16 κριτές, αναγνωρισμένοι δημοσιογράφοι, ειδικοί σε θέματα αυτοκίνησης, από 11 χώρες, κατέληξαν στην επιλογή της Hyundai μεταξύ 71 προτάσεων που έκαναν το ντεμπούτο τους σε σαλόνια αυτοκινήτου ανά τον κόσμο, σε τρεις κατηγορίες: Ιδιωτικά, Δημόσια & Εμπορικά και Προσωπικά. Οι κριτές επαίνεσαν τη Hyundai για τις πρωτοποριακές προτάσεις της, που αφορούν τεχνολογίες και υπηρεσίες για το μέλλον της αυτοκίνησης.

Future Mobility of the Year 2020 HyundaiΤο βαρύ φορτηγό HDC-6 NEPTUNE, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Εμπορικών Αυτοκινήτων της Βορείου Αμερικής τον περασμένο Νοέμβριο και αντλεί έμπνευση από τα τρένα Art Deco της εποχής του 1930. Η ιδέα καταδεικνύει το όραμα της Hyundai για ένα μέλλον χωρίς ρύπους, όπως είναι και η εντεινόμενη απαίτηση σ’ όλο τον κόσμο.

Το E-SCOOTER παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Ειδών (CES) το 2017. Το πρωτοποριακό αυτό προσωπικό όχημα θα ενσωματωθεί σε μοντέλα αυτοκινήτων, θα φορτίζεται στη διάρκεια κίνησης του αυτοκινήτου και θα αποσπάται προς χρήση προσφέροντας λύση για το δύσκολο μέρος της διαδρομής, στα αστικά κέντρα με πυκνή τροχαία κίνηση.

“Το HDC-6 NEPTUNE αποτελεί τεχνολογικό πρεσβευτή της Hyundai, δείχνοντας το δρόμο για την αυτοκίνηση των επόμενων γενεών”, δήλωσε ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Hyundai, υπεύθυνος για το Hyundai Global Design Center.

“Το E-SCOOTER προσφέρει ευκολία στη χρήση και ανεξαρτησία στην αυτοκίνηση, θέτοντας νέες βάσεις στην κίνηση μέσα στα αστικά κέντρα”, δήλωσε με τη σειρά του ο Υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ρομποτικής του Hyundai Motor Group.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.