Το τμήμα N της Hyundai υποστηρίζει τα χειροκίνητα hot hatch

Hyundai – N

Hyundai 130 NΤο i30 N ήταν για τη Hyundai η απαρχή στα γρήγορα hatchback μοντέλα με το λογότυπο Ν να περιμένει περισσότερες εφαρμογές στο μέλλον. Πρόκειται για ένα μοντέλο με κορυφαία τεχνολογία και φυσικά επιδόσεις… αλλά και με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της Hyundai

Σε πρόσφατη δήλωση του ο Howard Lam, επικεφαλής του προϊοντικού σχεδιασμού της μάρκας, δήλωσε πως η Hyundai θα συνεχίσει να προσφέρει τα χειροκίνητα κιβώτια στους πελάτες της στο μέλλον. Συγκεκριμένα δήλωσε μεταξύ άλλων. « Θα συνεχίσουμε να θέλουμε να προσφέρουμε στους αγοραστές την επιλογή ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων ή του οκτατάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Είναι δύσκολο να πούμε ποια ανάπτυξη θα επιτύχουμε, αλλά πρέπει απλώς να περιμένουμε.» Πρόσφατα, η Hyundai παρουσίασε στην Αμερική την έκδοση του Veloster N με ένα ολοκαίνουριο 8τάχυτο αυτόματο DCT κιβώτιο, το οποίο σύντομα θα προστεθεί και στο i30 N, που κυκλοφορεί στην Ευρώπη.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.