Το τμήμα N της Hyundai υποστηρίζει τα χειροκίνητα hot hatch

Hyundai – N

Hyundai 130 NΤο i30 N ήταν για τη Hyundai η απαρχή στα γρήγορα hatchback μοντέλα με το λογότυπο Ν να περιμένει περισσότερες εφαρμογές στο μέλλον. Πρόκειται για ένα μοντέλο με κορυφαία τεχνολογία και φυσικά επιδόσεις… αλλά και με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της Hyundai

Σε πρόσφατη δήλωση του ο Howard Lam, επικεφαλής του προϊοντικού σχεδιασμού της μάρκας, δήλωσε πως η Hyundai θα συνεχίσει να προσφέρει τα χειροκίνητα κιβώτια στους πελάτες της στο μέλλον. Συγκεκριμένα δήλωσε μεταξύ άλλων. « Θα συνεχίσουμε να θέλουμε να προσφέρουμε στους αγοραστές την επιλογή ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων ή του οκτατάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Είναι δύσκολο να πούμε ποια ανάπτυξη θα επιτύχουμε, αλλά πρέπει απλώς να περιμένουμε.» Πρόσφατα, η Hyundai παρουσίασε στην Αμερική την έκδοση του Veloster N με ένα ολοκαίνουριο 8τάχυτο αυτόματο DCT κιβώτιο, το οποίο σύντομα θα προστεθεί και στο i30 N, που κυκλοφορεί στην Ευρώπη.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.