Το τελευταίο μοντέλο της Abarth που θα έχει εξάτμιση της Akrapovič.

Με τις διαθέσιμες μονάδες του 695 Esseesse να έχουν σχεδόν εξαντληθεί, το συλλεκτικό μοντέλο θα αποτελεί και το τελευταίο της Abarth που θα εφοδιάζεται με την εξάτμιση τιτανίου της Akrapovič. Πριν λίγους μήνες, στα τέλη του 2021, η Abarth παρουσίασε την πλέον σκληροπυρηνική έκδοση 695 Esseesse.

Abarth 695 EsseesseΕστιάζοντας στη μείωση του βάρους και την κορυφαία απόδοση, οι μηχανικοί της Abarth εφοδίασαν το μοντέλο με κορυφαία περιφερειακά στοιχεία όπως: το νέο καπό από αλουμίνιο που είναι κατά 25% ελαφρύτερο από το συμβατικό, το εντυπωσιακό ρυθμιζόμενο αεροδυναμικό στοιχείο “Spoiler ad Assetto Variabile”, ανάρτηση με αμορτισέρ KONI τεχνολογίας FSD και στους δύο άξονες, σύστημα πέδησης με αεριζόμενους δίσκους σε όλους τους τροχούς, τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo, αλλά και το φίλτρο αέρα της BMC.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της ABARTH

Abarth 695 EsseesseΩς επισφράγιση των παραπάνω κορυφαίων επιλογών, το 695 Esseesse εφοδιάστηκε και με το σύστημα εξαγωγής της Akrapovič, το οποίο εκτός από τη βελτίωση της απόδοσης συμβάλει και στην ακουστική πανδαισία που προσφέρει το μοντέλο της Abarth.

Abarth 695 EsseesseΜε τη συνολική παραγωγή των 1.390 μονάδων (695 αυτοκίνητα χρώματος “Scorpion Black” και επιπλέον 695 σε χρώμα “Campovolo Grey” να έχει σχεδόν εξαντληθεί, το 695 Esseesse θα είναι και το τελευταίο μοντέλο της Abarth που θα αξιοποιεί το συγκεκριμένο σύστημα εξαγωγής, λόγω των αυστηρότερων προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν στις εκπομπές θορύβου από τα επιβατικά αυτοκίνητα, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν τον προσεχή Ιούλιο. Με μόλις λίγες δεκάδες 695 Esseesse να περιμένουν ακόμα τον ιδιοκτήτη τους, η συλλεκτική αξία του μοντέλου ενισχύεται περαιτέρω από αυτή την ιδιαιτερότητα. Το Abarth 695 Esseesse με τα κορυφαία περιφερειακά μέρη, εφοδιάζεται με τον κινητήρα 1.4 T-Jet απόδοσης 180 ίππων και 250 Nm ροπής, επιτυγχάνοντας τις κορυφαίες επιδόσεις στη σειρά 595/695, με επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 225χλμ./ώρα και κάλυψη των 400 μέτρων από στάση σε 15,1 δευτερόλεπτα.

oles oi prosfores - όλες οι προσφορές Κυπρος - Cyprus car offers

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.