Το Hyundai N Vision 74 “Best Concept Car of the Year”

Οι αναγνώστες του έγκυρου ιταλικού περιοδικού Quattroruote ανέβασαν το Hyundai N Vision 74 στο ψηλότερο σκαλοπάτι, ανακηρύσσοντας το ως “Best Concept Car of the Year!”

Το Hyundai N Vision 74 “Best Concept Car of the Year” hyundai cyprus ctc automotive autokinito.com.cyΣ’ αυτή την 24η του έκδοση, το περιοδικό παρουσίασε τρεις νέες κατηγορίες βραβεύσεων: Νέο Πειραματικό Μοντέλο, Μοντέλο των Ονείρων και Αυτοκίνητο Τρόπου Ζωής. Για το καθένα, η συντακτική επιτροπή επέλεξε τέσσερα υποψήφια μοντέλα. Το N Vision 74 κέρδισε τη διάκριση εξασφαλίζοντας το 37% του συνόλου των ψήφων των αναγνωστών, μέσα από τα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Το N Vision 74 έκανε τη πρώτη του εμφάνιση και εντυπωσίασε τους ειδικούς και το κοινό το 2022. Αποτελεί εξαίρετο δείγμα του οράματος της Hyundai για βιώσιμη αυτοκίνηση,

που ταυτόχρονα προσφέρει ευχαρίστηση και συγκινήσεις, σε συνδυασμό με υψηλές επιδόσεις. Είναι ένα μοναδικό αυτοκίνητο πειραματικής τεχνολογίας, που συνδυάζει καινοτόμο υβριδική αρχιτεκτονική τεχνολογίας κυψελών υδρογόνου, με μοναδικό σχεδιασμό!

Top 10 - Τα αυτοκίνητα του Ayrton Senna 2

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK