Το ακριβότερο SUV στον κόσμο

Θέλετε το καλύτερο, ακριβότερο, πιο φουτουριστικό και αλεξίσφαιρο SUV στον κόσμο; Τότε χρειάζεστε το Karlmann King, ένα SUV μοναδικό σε όλα του, που παράγεται στην γειτονική Ιταλία.

Karlmann King SUVΒασίζεται στο αμερικάνικο Ford F550, κατασκευάζεται στην Ιταλία με κινεζικά χρήματα για λογαριασμό μίας αμερικάνικης εταιρίας. Πού να δείτε και την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου που πραγματικά προκαλεί ίλιγγο με την υπερβολή και τις εκατοντάδες ακμές. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το… φτιαγμένο στο χέρι εσωτερικό σαλόνι διαθέτει τα ακριβότερα υλικά με κορυφή αυτό του δέρματος κροκόδειλου ενώ παρέχει όλες τις ανέσεις.

Karlmann King SUVΨυγεία, σαμπάνιες τηλεοράσεις είναι δεδομένα, όσο για μηχανή διαθέτει έναν V10 κινητήρα 6.700κ.εκ. απόδοσης 420 ίππων για να κινεί τα 6.000 κιλά του.

Karlmann King SUVΗ βασική έκδοση ξεκινά από το 1 εκ. ευρώ και η full extra φτάνει μέχρι και τα 3 εκ. ευρώ. Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει το επίπεδο θωράκισης, τα εξτρά στο εσωτερικό, στην επιλογή υλικών και πολλά ακόμα. Όμως θα περιμένει 15 μήνες από την ημέρα παραγγελίας καθώς τόσο χρειάζεται να ολοκληρωθεί 1 τέτοιο SUV.

Πόσο καλά ξέρεις τα M3 της BMW; QUIZ

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.