autokinito.com.cy by Petros Soutzis

Τα 10 ακριβότερα αυτοκίνητα της στρογγυλής θεάς!

Τα 10 ακριβότερα αυτοκίνητα της στρογγυλής θεάς!

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να βρίσκεται στο ζενίθ του αυτές τις μέρες, δεν μπορούσαμε να μην ρίξουμε μια ματιά στα τέρατα που έχουν μερικοί από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές (και κατ’ επέκταση αθλητές, γιατί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι) στον κόσμο!

Τα εκατομμύρια για αυτούς δεν είναι τίποτα απολύτως, και όπως θα ανακαλύψετε διαβάζοντας τη λίστα αυτή, υπάρχουν και εκπλήξεις όσον αφορά το τι οδηγεί και ποιος! Και φυσικά, πόσα το πλήρωσε… move over David Beckham, (που έχει μια εκ των πιο αξιοζήλευτων συλλογών αυτοκινήτων) αυτή είναι η νέα φουρνιά!

10. Pagani Zonda Tricolore (Lionel Messi) – $1.70 εκατομμύρια

Ξεκινούμε απ’ τα «χαμηλά»! Στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων βρίσκεται ο Messi (μαζί με τον Mbappé φυσικά) και το πρώτο αυτοκίνητο στη λίστα του ανήκει. Ο Messi μπορεί να ζει μια λυτή και απλή ζωή, αλλά ο Αργεντίνος, μέσα του μια τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για Ιταλικό σχεδιασμό (θα δείτε και πιο μετά…).

9. Ferrari Monza SP2 (Zlatan Ibrahimovic) – $1.75 εκατομμύρια

Ο Σουηδός είναι μια  ξεχωριστή προσωπικότητα που δεν θα μπορούσε να μην έχει στη συλλογή του ένα εξίσου «ξεχωριστό» αμάξι. Το γκαράζ του έχει πολλά και ενδιαφέροντα κομμάτια ωστόσο το πιο ακριβό και ξεχωριστό είναι Ιταλικό (όπως και η παρούσα ομάδα του). Μόνο 499 SP2 υπάρχουν στον κόσμο και ο Zlatan μπορεί να το χαρεί μόνο σε πίστα. Εκεί που πρέπει δηλαδή!

8. Aston Martin One 77 (Samuel Eto’o) – $1 εκατομμύριο

Έχοντας πλέον κρεμάσει τα παπούτσια του, ο Eto’o αποτελεί έναν, αν όχι τον καλύτερο Αφρικανό ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος. Πλέον, μπορεί να απολαύσει όλα τα καλά που έχει αποκτήσει. Ένα από αυτά είναι και η One 77 του Καμερουνέζου, που είναι και μια από τις  77 που έχουν παραχθεί!

Δείτε τους επόμενους

7. Bugatti Veyron Pur Sang (Karim Benzema) – $ 1.9 εκατομμύρια

Ο Γάλλος άσος της Real, μπορεί να μην είχε την τύχη να βρίσκεται από νωρίς στο Παγκόσμιο Κύπελλο φέτος, αλλά η προσφορά του στο ποδόσφαιρο είναι αδιαμφισβήτητη. Το γκαράζ του είναι επίσης αδιαμφισβήτητο, μιας και συμπεριλαμβάνει αυτή την «καθαρόαιμη», όπως λέει και το όνομα της!

6. Bugatti Veyron Grand Sport (Cristiano Ronaldo) – $2 εκατομμύρια

Το μήλο της έριδος, ποδοσφαιρικά, για πολλούς, ο Πορτογάλος συνεχίζει να ηλεκτρίζει και να διχάζει όπου και να πάει. Ο τεράστιος αυτός ποδοσφαιριστής, έχει επίσης και τεράστια όρεξη για καλά αμάξια, όπως είναι και Bugatti Veyron Grand Sport.

5. Ferrari 275 GTB (John Terry) – $2.2 εκατομμύρια

Να και μια από τις εκπλήξεις που λέγαμε, αλλά και πρώτη κλασική «περίπτωση»  της λίστας! Ο πρώην Άγγλος διεθνής, και γενικά θρύλος της Chelsea, θέλησε να προσθέσει στη συλλογή του αυτό το κλασσικό κομμάτι της Ferrari το οποίο πάτησε άσφαλτο για πρώτη φορά το μακρινό 1966.

Δείτε τους επόμενους

4. Ferrari LaFerrari (Son Heung-min) – $3 εκατομμύρια

Να μας συγχωρέσει ο άσος της Tottenham για τη σύμπτωση αυτή, αλλά η θέση του είναι η ίδια και με τα τέρματα που δέχθηκε η χώρα του από τη Βραζιλία στο φετινό μουντιάλ. Τουλάχιστο θα μπορεί να λυπηθεί καθήμενος πίσω από το τιμόνι αυτής της πανάκριβης και πανέμορφης LaFerrari.

3. Bugatti Chiron (Cristiano Ronaldo) – $3 εκατομμύρια

Φτάνοντας στις πρώτες τρεις θέσεις οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε πως θα βρείτε μόνο δυο ονόματα ποδοσφαιριστών, αλλά μόνο ένας εκ των δυο μπορεί να βγει νικητής. Στη τρίτη θέση είναι ο Ronaldo με αυτή την πανέμορφη Chiron. Και…

2. Bugatti La Voiture Noire (Cristiano Ronaldo) – $18.6 εκατομμύρια

…συνεχίζει στη δεύτερη θέση με ένα απόλυτα μοναδικό κομμάτι της ίδιας εταιρείας με το ακριβότερο, μοντέρνο, αυτοκινητιστικό κομμάτι που υπάρχει στον πλανήτη Γη. Η La Voiture Noire είναι απολύτως μοναδική, εννοώντας πως όντως μόνο μια υπάρχει στον κόσμο! Ωστόσο, πρέπει να πάμε λίγο πιο πίσω στην αυτοκινητιστική ιστορία για να βρούμε το πιο ακριβό από όλα τα αμάξια σε γκαράζ ποδοσφαιριστών.

1. Ferrari 335 S Spider Scaglietti (Lionel Messi) – $36 εκατομμύρια

Δεν πρόκειται να λύσουμε εδώ την αιώνια κόντρα του «ποιος απ’ τους δυο είναι καλύτερος», αλλά τουλάχιστον η μάχη των γκαράζ έχει ξεκάθαρο νικητή και αυτός είναι ο παίκτης που άνοιξε την λίστα. Ο Messi έχει στην κατοχή του το πιο ακριβό αμάξι που έχει ένας ποδοσφαιριστής, και δεν είναι άλλο από το δεύτερο πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο! Το πρώτο είναι, βέβαια, η Ferrari 250 GTO, στα 70 εκατομμύρια και είμαι σίγουρος πως αν όλα πάνε καλά, ο Αργεντίνος θα σηκώσει γη και ουρανό να αποκτήσει μια!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Exit mobile version