Τα 10 ακριβότερα αυτοκίνητα της στρογγυλής θεάς!

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να βρίσκεται στο ζενίθ του αυτές τις μέρες, δεν μπορούσαμε να μην ρίξουμε μια ματιά στα τέρατα που έχουν μερικοί από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές (και κατ’ επέκταση αθλητές, γιατί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι) στον κόσμο!

Τα εκατομμύρια για αυτούς δεν είναι τίποτα απολύτως, και όπως θα ανακαλύψετε διαβάζοντας τη λίστα αυτή, υπάρχουν και εκπλήξεις όσον αφορά το τι οδηγεί και ποιος! Και φυσικά, πόσα το πλήρωσε… move over David Beckham, (που έχει μια εκ των πιο αξιοζήλευτων συλλογών αυτοκινήτων) αυτή είναι η νέα φουρνιά!

10. Pagani Zonda Tricolore (Lionel Messi) – $1.70 εκατομμύρια

Pagani Zonda Tricolore (Lionel Messi)Ξεκινούμε απ’ τα «χαμηλά»! Στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων βρίσκεται ο Messi (μαζί με τον Mbappé φυσικά) και το πρώτο αυτοκίνητο στη λίστα του ανήκει. Ο Messi μπορεί να ζει μια λυτή και απλή ζωή, αλλά ο Αργεντίνος, μέσα του μια τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για Ιταλικό σχεδιασμό (θα δείτε και πιο μετά…).

9. Ferrari Monza SP2 (Zlatan Ibrahimovic) – $1.75 εκατομμύρια

Ferrari Monza SP2 (Zlatan Ibrahimovic)Ο Σουηδός είναι μια  ξεχωριστή προσωπικότητα που δεν θα μπορούσε να μην έχει στη συλλογή του ένα εξίσου «ξεχωριστό» αμάξι. Το γκαράζ του έχει πολλά και ενδιαφέροντα κομμάτια ωστόσο το πιο ακριβό και ξεχωριστό είναι Ιταλικό (όπως και η παρούσα ομάδα του). Μόνο 499 SP2 υπάρχουν στον κόσμο και ο Zlatan μπορεί να το χαρεί μόνο σε πίστα. Εκεί που πρέπει δηλαδή!

8. Aston Martin One 77 (Samuel Eto’o) – $1 εκατομμύριο

Aston Martin One 77 (Samuel Eto’o)Έχοντας πλέον κρεμάσει τα παπούτσια του, ο Eto’o αποτελεί έναν, αν όχι τον καλύτερο Αφρικανό ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος. Πλέον, μπορεί να απολαύσει όλα τα καλά που έχει αποκτήσει. Ένα από αυτά είναι και η One 77 του Καμερουνέζου, που είναι και μια από τις  77 που έχουν παραχθεί!

Δείτε τους επόμενους

Bugatti Veyron Pur Sang (Karim Benzema)