Στο Seat Leon ο τίτλος του «Best Buy Car of Europe» από τον Οργανισμό AUTOBEST

Το νέο SEAT LEON έχει ψηφιστεί σαν το καλύτερο αυτοκίνητο στην αγορά της Ευρώπης «Best Buy Car of Europe» από τον ανεξάρτητο Δημοσιογραφικό Οργανισμό AUTOBEST».

SEAT-LEON-IS-THE-BEST-BUY-CAR-OF-EUROPEΜε συνολικά 12.685 βαθμούς, το νέο LEON κέρδισε την πρώτη θέση με διαφορά μόλις 532 βαθμών από το Skoda Octavia νέας γενιάς. Διαφορά που αποτελεί μόλις το 0.69% της συνολικής βαθμολογίας των κορυφαίων επτά αυτοκινήτων! Το νέο Peugeot 2008 κατέλαβε την τρίτη θέση με συνολικά 11.636 βαθμούς, μόνο 517 βαθμούς λιγότερους  από τον επιλαχόντα του διαγωνισμού.

«Σε μια τόσο περίπλοκη και διαφορετική χρονιά, η επιτροπή AUTOBEST απέδειξε την ανθεκτικότητά της, τηρώντας όλες τις υποσχέσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του έτους. Ακολουθήσαμε την παράδοσή μας και ανακοινώνουμε σήμερα το νέο «AUTOBEST Best Buy of Europe το 2021»! Ταυτόχρονα μοιράσαμε όλα τα βραβεία μας, όπως πάντα. Καταφέραμε την «αδύνατη αποστολή» (Mission Impossible) να κάνουμε το Τελικό Τεστ στο Teesdorf της Αυστρίας. Με αυτόν τον τρόπο, δείχνουμε την εκτίμηση μας στους ανθρώπους της βιομηχανίας που κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να συνεχίσουν να προσφέρουν εξαιρετικά νέα αυτοκίνητα και τεχνολογίες. Επιπλέον, σεβόμαστε τους καταναλωτές αυτοκινήτων, κάνοντας τον μέσο Ευρωπαίο να κατανοήσει καλύτερα ποιες είναι οι καλύτερες τεχνολογίες αυτοκινήτων, εταιρείες, στελέχη, σχεδιαστές, ενσωματωμένες τεχνολογίες, EV και τέλος τους παρουσιάζουμε και το αυτοκίνητο Best Buy της ηπείρου μας. Τώρα είναι η ώρα για γιορτή. Ο 20ος νικητής, το SEAT LEON και οι σπουδαίοι άνθρωποι πίσω από αυτό το επιτυχημένο αυτοκίνητο αξίζουν τα συγχαρητήριά μας!» δήλωσε ο Dan Vardie, ιδρυτής & πρόεδρος του οργανισμού AUTOBEST.

Chairman of the Board of Management of Volkswagen AG Dr. Herbert DiessΤο νέο μέλος που εντάσσεται στο MANBEST` Hall of Fame φέτος είναι ο κύριος Herbert Diess, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου VW. Ο κ. Diess διορίστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Volkswagen κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης κρίσης της ιστορίας της εταιρείας και επί του παρόντος ηγείται ενός μετασχηματισμού στη Volkswagen. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο κ. Diess έχει διατηρήσει τον Όμιλο Volkswagen σε μια σταθερή, κερδοφόρα, πορεία. Ταυτόχρονα ο ίδιος επιβλέπει μιας βαθιάς αναδιάρθρωσης του Ομίλου με στόχο να γίνει ένας πολύ πιο ευέλικτος οργανισμούς, με προληπτική στάση ικανή να αντιδρά γρηγορότερα στις απαιτητικές, και γεμάτες εκπλήξεις, εποχές του σήμερα.

RENAULT E-TECHΤα μέλη της κριτικής επιτροπής του AUTOBEST ψήφισαν την τεχνολογία Renault E-TECH ως την νικήτρια του βραβείου TECHNOBEST 2020. Αυτή η έξυπνη υβριδική καινοτομία είναι γνήσια τεχνολογία πίστας. Η εταιρεία σπρώχνοντας τα όρια στην Formula 1, επέτρεψε στην Renault να φέρει στην αγορά μια αποτελεσματική, προσιτή λύση που προσφέρει πραγματικά στην καθημερινή οδήγηση. Η Renault έχει δείξει την εμπειρία της στην τεχνολογία γεφυρών προς ένα μέλλον μειωμένων εκπομπών, εισάγοντας τρία υβριδικά μοντέλα στα τμήματα μικρών αυτοκινήτων/συμπαγών αυτοκινήτων το 2020 με τρία ακόμη μοντέλα να ακολουθούν το 2021 σε υβριδικές ή plug-in-hybrid εκδόσεις.

2020 Honda eΤο Honda e με την σειρά του κέρδισε το βραβείο ECOBEST 2020. Πρόκειται για ένα έξυπνο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα ιδανικά βελτιστοποιημένο για χρήση φιλική προς το περιβάλλον στο κέντρο της πόλης. Διαθέτοντας ένα σχέδιο που είναι πολύ πιο ξεχωριστό από τον ανταγωνισμό, το Honda e είναι χαρισματικό, πολυτελές και διασκεδαστικό στην οδήγηση, αποδεικνύοντας πόσο συναρπαστικό θα είναι το μέλλον της κατηγορίας ECOBEST.

Τα βραβεία COMPANYBEST, SAFETYBEST, DESIGNBEST, SMARTBEST και SPORTBEST έχουν ήδη ανακοινωθεί, όπως επίσης και η απόφαση της κριτικής επιτροπής AUTOBEST να ανακηρύξουν το CITROEN AMI, 100% ηλεκτρικό, με το ξεχωριστό βραβείο A Star is Born

AUTOBESTΗ ημερομηνία και η τοποθεσία της βραδιάς 20th AUTOBEST Awards Festivity θα ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Στο AUTOBEST, η ασφάλεια όλων των επισκεπτών και των μελών της κριτικής επιτροπής είναι υψίστης σημασίας. Επομένως, θα παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη.

Η Ευρωπαϊκή Κριτική επιτροπή AUTOBEST ευχαριστεί τους αναγνώστες από όλη την Ευρώπη για την ενθάρρυνση που παρέχουν προς το έργο και των διαφόρων τμημάτων δημοσίων σχέσεων που είναι υπεύθυνα στην αυτοκινητοβιομηχανία για την παροχή όλης της υποστήριξης στη διοργάνωση συναντήσεων και δοκιμών των νέων προϊόντων.

AutoBest Best Buy Car 2021Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή αποτελέσματα στην ενότητα Final Rankings στο www.autobest.org.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.