Στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας η 22η έκδοση των Βραβείων AUTOBEST

Τα βραβεία AUTOBEST θεωρούνται ως τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά βραβεία στο χώρο του αυτοκινήτου. Η 22η έκδοση των Βραβείων AUTOBEST Gala θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

WIN AN INVITATION ANNOUNCEMENT autobest.org winner giveawayΣυνεχίζοντας την παράδοση της επιλογής επαναστατικών τοποθεσιών για τα βραβεία AUTOBEST Gala, το σημαντικότερο αυτοκινητικό γεγονός της φετινής χρονιάς θα διοργανωθεί στην καρδιά του Ρότερνταμ, σε μια κοσμοπολίτικη ιστορική τοποθεσία. Η εκκλησία Grote of Sint-Laurenskerk έχει χτιστεί ανάμεσα στα έτη 1449 και 1525 ως το πρώτο κτίριο της πόλης από πέτρα. Σήμερα αποτελεί το μοναδικό κατάλοιπο της μεσαιωνικής πόλης του Ρότερνταμ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι βραβείο AUTOBEST Gala διοργανώνονται σε καθεδρικό ναό, με τον AUTOBEST να εξερευνά έτσι μια νέα αρχιτεκτονική έκφραση. Αποδεικνύοντας αντοχή και σταθερότητα, η επιλεγμένη τοποθεσία για τα «Όσκαρ» της αυτοκινητοβιομηχανίας ευθυγραμμίζεται με τις αξίες και την αποστολή του AUTOBEST, ως αξιόπιστης κεντρικής φωνής του ευρωπαϊκού καταναλωτή για τον τομέα των αυτοκινήτων.autobest.org winner giveaway

Ο Dan Vardie, Ιδρυτής και Πρόεδρος της AUTOBEST δήλωσε: «Ακολουθώντας τις παραδόσεις μας, ο AUTOBEST πραγματοποιεί κάθε χρόνο εκδηλώσεις σε χώρες από όπου προέρχονται οι 32 δημοσιογράφοι του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για πρώτη φορά βρισκόμαστε στην Ολλανδία και έχουμε κάποιες εκπλήξεις για τους VIP καλεσμένους μας. Η τοποθεσία της εκδήλωσης στο Ρότερνταμ είναι ένα αξιοθέατο της πόλης και της χώρας. Είναι μια πρώτη για εμάς και η εκδήλωση θα γίνει ένα ακόμη ορόσημο στην ιστορία μας».

Κατά τη διάρκεια της τελετής των Βραβείων, η υψηλότερη Ευρωπαϊκή διάκριση, το Βραβείο Καλύτερης Αγοράς Αυτοκινήτου της Ευρώπης για το 2023, θα απονεμηθεί στη Renault, για το Renault Austral. Τα άλλα βραβεία που θα απονεμηθούν κατά τη διάρκεια της τελετής είναι:

COMPANYBEST 2023: Dacia

ECOBEST 2023: Hyundai Ioniq 6

MANBEST 2023 Hall of Fame: Artur Martins, CBO & CXO of Kia

DESIGNBEST 2023 Hall of Fame: Jean-Pierre Ploué, Chief Design Officer of Stellantis

SMARTBEST 2023: Renault Austral Android Automotive OS with embedded Google services

SAFETYBEST 2023: Lidar system of Valeo

SPORTBEST 2023: Jutta Kleinschmidt

Η πρόσβαση στην εκδήλωση γίνεται μόνο με πρόσκληση. Το Gala του AUTOBEST για το 2023 θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας της AUTOBEST (www.autobest.org), της σελίδας του AUTOBEST στο Facebook και του καναλιού του AUTOBEST στο YouTube.

TOP 10: Δειτε τα ετοιμοπαραδοτα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.