LEVC:

LEVCΤο νέο ηλεκτρικό ελαφρύ εμπορικό της LEVC θα θέσει νέα πρότυπα στην αγορά των επαγγελματικών οχημάτων. Το: VN5, το ελαφρύ εμπορικό ευθυγραμμίζεται με τη συνολική στρατηγική ονομασίας προϊόντος της LEVC. Όπως και με το TX (το γνωστό London Taxi που ανήκει επίσης στην εταιρεία LEVC), το VN επιλέγεται για το βαν και το ‘5’ για να αντιπροσωπεύει τον όγκο του χώρου φορτίου, 5m3.

LEVC
Ο διευθύνων σύμβουλος της LEVC, Joerg Hofmann, δήλωσε: «Το νέο VN5 σημάνει τον μετασχηματισμό μας από τον θρυλικό κατασκευαστή βρετανικών ταξί, σε κορυφαίο κατασκευαστή εμπορικών ηλεκτρικών οχημάτων. Το VN5 είναι κατασκευασμένο με σκοπό την παραγωγή ηλεκτρικών ελαφρών φορτηγών με μηδενικές εκπομπές ρύπων και ασύγκριτη ανθεκτικότητα. Μετά την επιτυχία μας με TX στην αγορά των ταξί, το VN5 αναμένεται να φέρει την επανάσταση στην περιβαλλοντική κινητικότητα.»

LEVCΗ χωρητικότητα φορτίου VN5 φιλοξενεί εύκολα δύο παλέτες με μικτό ωφέλιμο φορτίο άνω των 800 κιλών. Έχει κατασκευαστεί με μια μεγάλη πόρτα πλευρικής φόρτωσης (επιτρέποντας μια παλέτα να μπορεί να φορτώνεται από πλάγια) και μια θύρα 60/40 στο πίσω μέρος για εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση. Με βάση την ίδια αρχιτεκτονική και την αποδεδειγμένη τεχνολογία eCity-extender του ηλεκτρικού TX της LEVC, το VN5 θα προσφέρει το ίδιο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με μια εμβέλεια 102χλμ. και με συνολική εμβέλεια 485χλμ. Όπως και το TX, το VN5 θα φέρει ένα παρόμοιο εξαιρετικά στενό κύκλο περιστροφής παρέχοντας ασυναγώνιστη κινητικότητα σε αστικά κέντρα. Το VN5 της LEVC έχει σχεδιαστεί για να παρέχει δυνατότητα «διανομής στην πόρτα σας» δημιουργώντας μια σύνδεση μεταξύ των αποθηκών της πόλης και των κέντρων των πόλεων. Το VN5 θα προσφέρει επίσης ανταγωνιστικό κόστος ιδιοκτησίας, με διαστήματα μεταξύ σέρβις 25.000 μιλίων, μηδενικά τέλη ULEZ και σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου σε σχέση με ένα συμβατικό βαν πετρελαίου. Με μια κορυφαία εγγύηση, επίσης, το VN5 θα προσφέρει ηρεμία στον ιδιοκτήτη με πολλαπλούς τύπους φόρτισης που υποστηρίζονται, με φορτιστή 50kW να φορτίζει πλήρως σε μόλις 30 λεπτά. Επιπλέον, το VN5 διαθέτει σύνθετα πάνελ αμαξώματος, τα οποία είναι ανθεκτικά στα ελαφρά χτυπήματα, συμβάλλοντας στην διατήρηση του οχήματος στον δρόμο για περισσότερο καιρό.

LEVC Η πλήρης παραγωγή του VN5 θα ξεκινήσει στο εργοστάσιο της LEVC το τελευταίο τέταρτο του έτους με το 70% του εργοστασίου να εργάζεται αποκλειστικά για την παραγωγή του, με την ετήσια παραγωγή να υπολογίζεται γύρω στα 20.000 κομμάτια.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.