Ποιο είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Σωτήρη Κοντιζά;

Ο γνωστός σεφ Σωτήρης Κοντιζάς εξομολογείται τη σχέση που τον συνδέει με συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη Mazda.

Mazda mx5 S.Kontizas master chefΗ σχέση του απαιτητικού κριτή του Master Chef με την αντισυμβατική Ιαπωνική Mazda ξεκινά από πολύ παλιά. Με πατέρα Έλληνα και μητέρα Γιαπωνέζα μεγαλώνει ανάμεσα σε Αθήνα και Τόκυο, με το πάθος και την αδιάκοπη παρουσία αυτοκινήτων Mazda στην οικογένεια. Συνδεδεμένα με τις παιδικές του αναμνήσεις, τα μοντέλα Mazda 121, Mazda 626 και Xedos 6, είναι εκείνα που τον οδήγησαν στη μεγάλη του αγάπη για την ιαπωνική εταιρεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MAZDA

Οι βασικές αξίες της Mazda όπως ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός Kodo και η αναζήτηση της τελειότητας που επιτυγχάνουν οι δεξιοτέχνες Takumi, ταυτίζονται με τη δική του στάση ζωής, καθώς επιζητά τη διαρκή βελτίωση και την υπέρβαση. Έτσι, δημιουργείται μια αυθεντική σχέση βασισμένη στο απόλυτο ταίριασμα της φιλοσοφίας Mazda με τον αντισυμβατικό σεφ.

Mazda mx5 S.Kontizas master chefΠίσω από το τιμόνι ενός MX-5, το θρυλικό μοντέλο της Mazda που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, o Κοντιζάς βιώνει αυτό που η μάρκα διαχρονικά πρεσβεύει: Jinba Ittai, ή αλλιώς την εναρμονισμένη και απόλυτη σύνδεση του οδηγού με το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK