Όταν οι Γερμανικοί οίκοι έχουν κέφια! Δείτε τα γρηγορότερα στην ιστορία

Μπορεί οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες να έχουν δημιουργήσει μερικά από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στην ιστορία, όμως είναι οι διάφοροι εξελιγτές που κατέχουν τις πρωτιές όσον αφορά τις επιδόσεις.

Δείτε τα τέσσερα γρηγορότερα μοντέλα στην ιστορία με επιδόσεις που τρομάζουν!

RUF CTR ANNIVERSARY (360 χμαω)

RUF CTR ANNIVERSARY 2017-RUF-CTRΚαι εδώ ξεκινούν οι ανεξάρτητοι οίκοι που χρησιμοποιούν τα δικά τους ονόματα με…  «δανεικά εξαρτήματα»! Η RUF τράβηξε την προσοχή του κόσμου με το CTR (γνωστή σε όλους μας σαν Yellowbird) που άγγιζε τα 342 χμαω και έσπαζε χρονόμετρα στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Η αναγεννημένη επετειακή έκδοση εμφανίστηκε το 2017 και μόνο 50 κομμάτια να κατασκευάζονται. Φαίνεται παλιάς σχολής, αλλά κάτω από το προσαρμοσμένο αμάξωμα από ανθρακονήματα, όλα έχουν σχεδιαστεί από την RUF. Η πλατφόρμα βασίζεται σε ένα κεντρικό μονόκοκ που σχηματίζεται με ίνες άνθρακα και το αυτοκίνητο ζυγίζει συνολικά 1,119 κιλά. Ο κινητήρας flat-6 twin-turbo που έρχεται από την Porsche έχει ενισχυθεί ώστε να παράγει 700 ίππους και 890 Nm. Με ένα κάρφωμα του πεντάλ στο πάτωμα σε φέρνει στα 100 από στάση σε 3,5 δευτερόλεπτα, και θα συνεχίσει μέχρι τα 360 χμαω. Και, αν μπορείτε να βρείτε ένα, μόνο σε χειροκίνητη έκδοση!

Δείτε το επόμενο

Gumpert Apollo

1
2
3
4
Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.