Όταν οι Γερμανικοί οίκοι έχουν κέφια! Δείτε τα γρηγορότερα στην ιστορία

Μπορεί οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες να έχουν δημιουργήσει μερικά από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στην ιστορία, όμως είναι οι διάφοροι εξελιγτές που κατέχουν τις πρωτιές όσον αφορά τις επιδόσεις.

Δείτε τα τέσσερα γρηγορότερα μοντέλα στην ιστορία με επιδόσεις που τρομάζουν!

RUF CTR ANNIVERSARY (360 χμαω)

RUF CTR ANNIVERSARY 2017-RUF-CTRΚαι εδώ ξεκινούν οι ανεξάρτητοι οίκοι που χρησιμοποιούν τα δικά τους ονόματα με…  «δανεικά εξαρτήματα»! Η RUF τράβηξε την προσοχή του κόσμου με το CTR (γνωστή σε όλους μας σαν Yellowbird) που άγγιζε τα 342 χμαω και έσπαζε χρονόμετρα στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Η αναγεννημένη επετειακή έκδοση εμφανίστηκε το 2017 και μόνο 50 κομμάτια να κατασκευάζονται. Φαίνεται παλιάς σχολής, αλλά κάτω από το προσαρμοσμένο αμάξωμα από ανθρακονήματα, όλα έχουν σχεδιαστεί από την RUF. Η πλατφόρμα βασίζεται σε ένα κεντρικό μονόκοκ που σχηματίζεται με ίνες άνθρακα και το αυτοκίνητο ζυγίζει συνολικά 1,119 κιλά. Ο κινητήρας flat-6 twin-turbo που έρχεται από την Porsche έχει ενισχυθεί ώστε να παράγει 700 ίππους και 890 Nm. Με ένα κάρφωμα του πεντάλ στο πάτωμα σε φέρνει στα 100 από στάση σε 3,5 δευτερόλεπτα, και θα συνεχίσει μέχρι τα 360 χμαω. Και, αν μπορείτε να βρείτε ένα, μόνο σε χειροκίνητη έκδοση!

Δείτε το επόμενο

Gumpert Apollo

1
2
3
4
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.