Κόντρα εκατομμυρίων: 1500 ίπποι Vs Formula 1

Τετρακίνηση, τέσσερα turbo, carbon πλαίσιο, τερατώδης απόδοση, 1.500 ίπποι, 0-100 σε 2.4 δευτερόλεπτα, 0-200 σε 6.1 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 420km/h.

Όλα αυτά είναι αρκετά να νικήσουν ένα μονοθέσιο της Formula 1? Και δεν μιλάμε για όποιο κι όποιο μονοθέσιο… μιλάμε για την RB7 του 2011 με την οποία ο Sebastian Vettel πήρε τον δεύτερο του παγκόσμιο τίτλο. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια ασυνήθιστη κόντρα εκατομμυρίων! Καταβάθος ξέρουμε ποιο θα κερδίσει, αλλά δεν βλέπεις κάθε μέρα μια Bugatti Chiron να βάζει κόντρα με ένα μονοθέσιο της F1!

Απολαύστε υπεύθυνα!

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.