Και η GM παρουσιάζει πλατφόρμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η General Motors ανακοίνωσε ότι την άνοιξη θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η πλατφόρμα  CarBravo. Μια πλατφόρμα αγορών που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις πωλήσεις μεταχειρισμένων οχημάτων μέσω των αντιπροσωπειών της GM.

CAR BRAVO GENERAL MOTORS GMΜε το CarBravo, η GM στοχεύει να αυξήσει τον όγκο των μεταχειρισμένων οχημάτων, καθώς εταιρείες όπως η Carvana και η CarMax Inc. απορροφούν το μερίδιο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η ανακοίνωση έρχεται περίπου ένα χρόνο αφότου η Ford Motor Co. ξεκίνησε μια πλατφόρμα μεταχειρισμένων οχημάτων που ονομάζεται Ford Blue Advantage.

oles oi prosfores - όλες οι προσφορές Κυπρος - Cyprus car offersΗ επιχείρηση μεταχειρισμένων οχημάτων των αντιπροσώπων έχει γίνει ζωτικής σημασίας τον περασμένο χρόνο, καθώς η παγκόσμια έλλειψη μικροτσίπ διέκοψε την παραγωγή νέων οχημάτων, αναγκάζοντας τους καταναλωτές να κοιτάξουν για μεταχειρισμένο όχημα.
Οι αντιπρόσωποι της Chevrolet, της Buick και της GMC μπορούν να εγγραφούν αμέσως και η κυκλοφορία των καταναλωτών αναμένεται να ξεκινήσει αυτή την άνοιξη, είπε η GM, ενώ η Cadillac φαίνεται να αναπτύσσει ένα ξεχωριστό δικό της πρόγραμμα. Η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει οχήματα GM και μη-GM από παρτίδες αντιπροσωπειών σε ολόκληρη τη χώρα και οχήματα εκτός μίσθωσης που ανήκουν στην GM Financial. Σήμερα, οι έμποροι της GM έχουν περίπου 400.000 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο απόθεμά τους και η GM πουλά περισσότερα από 500.000 οχήματα της GM Financial ετησίως.

Το CarBravo θα υποστηρίζεται από την ψηφιακή πλατφόρμα λιανικής της GM και θα περιλαμβάνει τιμές, αναφορές του ιστορικού του οχήματος και προβολές 360 μοιρών του οχήματος. Τα οχήματα θα επιθεωρούνται και θα επισκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα της GM πριν προστεθούν στην πλατφόρμα. Κάθε όχημα συνοδεύεται από εγγύηση, ενώ μερικοί αγοραστές λαμβάνουν επίσης οδική υπηρεσία και μεταφορά.

Οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν δοκιμές κατ’ οίκον και παράδοση κατ’ οίκον, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στους συμμετέχοντες αντιπροσώπους. Η GM φυσικά δεν μπαίνει τυφλά σε αυτή την προσπάθεια, ακούγοντας το τι είχε να δηλώσει η Ford για το Ford Blue Advantage, το οποίο αύξησε τις πωλήσεις μεταχειρισμένων οχημάτων και παρείχε μια πρόσθετη ροή εσόδων, την στιγμή που η έλλειψη chip επιβραδύνει την παραγωγή νέων οχημάτων.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.