Η Unicars τιμά τον αθλητισμό!

Γι’ άλλη μία χρονιά, η UNICARS δείχνει την κοινωνική της ευαισθησία, με την «υιοθέτηση» του «Επάθλου UNICARS Special Olympics», στα πλαίσια της 48ης Γιορτής των Αρίστων, που διοργανώνει η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) και φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

EAK Motorsport vladimiros tziortzisΤο «Έπαθλο UNICARS Special Olympics» «υιοθετήθηκε» από την εταιρεία το 2019, στο πλαίσιο της συμφωνίας της ΕΑΚ με την UNICARS. Μία συμφωνία που περιλαμβάνει κι άλλες κοινές δράσεις και ενέργειες από τις δύο πλευρές. Στη φετινή γιορτή, το «Έπαθλο UNICARS Special Olympics» θα δοθεί στην Θέκλα Δημητρίου και τον Μιχαλάκη Προκοπίου, για τις επιτυχίες τους στους τελευταίους Παγκόσμιους Αγώνες Ειδικών Ολυμπιακών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VW

Το 2018 η ΕΑΚ δημιούργησε και το «Έπαθλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού», το οποίο ακολούθως «υιοθετήθηκε» από την UNICARS. Το έπαθλο έχει σκοπό την επιβράβευση αθλητών ή άλλων ατόμων που ασχολούνται με τα μηχανοκίνητα σπορ. Ένα άθλημα που μπορεί να μην είναι Ολυμπιακό, όμως υπάρχουν αθλητές που κάνουν περήφανη την Κύπρο.

QUIZ. Πόσο Golfάκιας είσαι?Φέτος, το «Έπαθλο UNICARS Μηχανοκίνητου Αθλητισμού» θα δοθεί στον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή, ο οποίος το 2020 έτρεξε στο πρωτάθλημα NASCAR Whelen Euro Series, με την ομάδα της Alex Caffi Motorsports. Είχε τερματίσει στην τέταρτη θέση της γενικής ανάμεσα σε 26 οδηγούς και δεύτερος rookie (πρωτοεμφανιζόμενος) στο πρωτάθλημα του 2020, συμμετέχοντας στην κατηγορία EuroNASCAR 2, στην οποία θα λάβει μέρος και το 2021 με την νεοσύστατη Academy Motorsports, ομάδα που αποτελεί μετεξέλιξη της Alex Caffi Motorsports.

Η UNICARS, πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της αυτοκίνησης στην Κύπρο, θέτει διαχρονικά ανάμεσα στις προτεραιότητές της τη στήριξη του κυπριακού αθλητισμού. Πέραν από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ), στηρίζει, επίσης, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.), τους παγκόσμιου βεληνεκούς αγώνες ποδηλασίας Cyprus Sunshine Epic και Cyprus Gran Fondo by Skoda καθώς και τρεις αθλήτριες υψηλού επιπέδου και συγκεκριμένα, τις Κυριακή Κουττούκη (Τάεκβοντο), Νεκταρία Παναγή (Στίβος) και Άντρη Χριστοφόρου (Ποδηλασία).

Η Γιορτή των Αρίστων της ΕΑΚ βρίσκεται υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ). Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης και της ΕΑΚ είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου. Χρυσοί Χορηγοί της ΕΑΚ είναι η Cytavision, η UNICARS και η Τράπεζα Κύπρου.

Αθλοθέτης των επάθλων είναι η εταιρεία HERCULES. Χορηγός Ζωντανής Μετάδοσης της 48ης Γιορτής Αρίστων η Cytavision. Χορηγός φιλοξενίας το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Χορηγοί της ΕΑΚ είναι οι CNP CYPRIALIFE και Psaltis Auto Parts και Eneos Motor Oil. Την καταμέτρηση των ψήφων των Αρίστων πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.